NYÅRSDAGEN + PIZZA = SANT

Gott nytt år alla fina bloggisar!

Hoppas ni fick ett bra avslut på 2018 och att 2019 startade fint.
Vi slängde ihop en exotisk planka, men har inte redigerat bilderna än. Så det kommer.
Idag är annars dagen då pizzeriorna jublar. Är det inte så? Ska eller har ni också käkat hämtpizza idag?
Vilken är er favorit? 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Malin
5 år sedan

Nej inte hämtmat här, vi hade över mat från igår, nästan godare idag än igår…haha. Jag skulle vilja tacka dig för du hjälpte till att göra vår nyår ännu trevligare. Dina intervjufrågor i förra inlägget skrev jag ut, klippte ut dom, vek ihop till små lappar och la i en burk. Varje halvtimme fick en person ta en lapp och fundera över frågan och sedan berätta sina tankar utifrån frågan, på såsätt blev det en fin återblick av 2018 under hela kvällen. Och vilka samtalsämnen frågorna satte igång. Gott nytt år. Har inte följt dig så länge så det är alltid intressant att se denna blogginlägg.

Barbro
5 år sedan

Nej ingen hämtmat här och ingen pizza heller. Jag hatar hämtmat och kan betala miljoner för att laga maten själv…

Gülay
5 år sedan

God forsättning på det nya året Jenny. Jag hade några meze över från nyår åt det igår,älskar meze och det landet jag kommer ifrån är ju kända med sina meze rätter.
Annars är min favorit pizza kebab med pommes på. Vilken krut kvinna du är som fixar exotisk planka på nyårsdagen, den dag som de flesta brukar vara lite sega:)
Läste din nyårs resumé är redan nyfiken på 2019 års resumen:)
Jag tycker alla borde ge sig nyårslöften att man inte ska glömma sin partner,sina närmaste på vägen. Det misstaget brukar man göra att man glömmer vårda de vi har,som en blomma inte glömma vattna då och då…

Anna
5 år sedan

Äter du aldrig på restaurang då eller åker utomlands?

Anna
5 år sedan

Frågan var till Barbro

Barbro
5 år sedan

Om det var mig du frågade. Resturang äter jag ofta på. Men jag lagar heldre min mat själv än åker iväg för att hämta snabbmat för att ändå äta hemma… det är så härligt att få laga mat så, men jag köper never bäver helfabrikat eller köper färdigt fikabröd. Mitt nyårslöfte i år är att ta med hembakat om vi skall bort för att slippa se köpefikabröd. Jag har till och med erbjudit mig att betala för att få laga mat i släkten…

Nästa inlägg

ÅRSRESUME 2018

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x