SUPERERBJUDANDE FRÅN IDEAL

REKLAMSAMARBETE MED IDEAL OF SWEDEN


Hej och välkommen härliga söndag,

Jag och Nomi ska alldeles snart iväg till stallet. Hon började på ridning för ett par månader sedan och tycker det är det roligaste som finns. Annars blir det den traditionella söndagsmiddagen som står på dagens schema, och sedan ska jag klicka hem julklappar för glatta livet. Tycker det är det smidigaste som finns att nätshoppa. Man kan sitta i lugn & ro och kolla, även jämföra olika alternativ. Jag har ju ett grymt erbjudandet till er, vare sig ni vill shoppa de snyggaste mobilskaler till er själva eller ge bort som julklappar.
Just idag är det helt galen ”Black Weekend- kampanj”

Så ni får 50 % rabatt på hela Ideals sortiment. 
KLICKA ER IN HÄR

 

Kan man bli kär i Iphoneskal ? Isåfall är jag det ♡♡♡
Kolla in detta mönstret! Och så matchande powebank & laddsladd.
I Lööööv it!

Denna snygga klickade jag hem till Thelma. Plånbok och mobilskal i ett.
Hur snygg är inte denna och den finns i massa olika färger.

Powerbanks, mobilladdare som matchar mobilskalen.
Kan det bli lättare att köpa julklappar ?

Mina barn tycker marmor är det snyggaste mönstret just nu.
Och Ideal har massor av marmor-produkter. 

Skal för alla smaker och tillfällen, jag matchar mina skal efter humöroch outfits. Tycker det är roligt att variera sig.
Denna ringen vill jag varmt rekommendera. Speciellt när man som jag använder mobilen flitigt. Man får så mycket bättre grepp, och minskar risken att ta mobilen. Ett skönt stöd tycker jag.

 

Önskar er ”Happy Shopping”
Erbjudandet gäller bara fram till midnatt. 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
5 år sedan

Tack Jenny nästan lika billigt som gekås:)! Min dotter handlade hejvillt:) Några var slut men hon är nöjd ändå.
Jag skev till dig förra julen skriver det igen i dagens Sverige har 7 åringar med mobil och internet. Du köper klockor,mobilskal till dina barn som julklapp . Du säger mina barn är aldrig inne i min blogg men se du vi kan inte kontrollera våra barn,ungdomar 24/7,därför kan vi inte veta vad de går in på och inte in på:)))

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x