Fiskars Norden

REKLAMSAMARBETE MED FISKARS NORDEN

 

Hej där, 

Hoppas ni har en härlig torsdag! Själv är jag uppe i Stockholm på jobb just nu, och arbetar med den kommande boken. Känns så himla spännande. Och nu i veckan fick jag chansen att prova på Fiskars nya designade grytor och knivar. Och är det något som jag verkligen gillar så är det rejäla och snygga köksredskap. Jag vet att även ni gillar att bli tipsade om det senaste.

Jag har alltid lagat mat i gjutjärn,
för att jag tycker att maten blir godare och får en vackrare stekyta. Men till skillnad från mina gamla gjutjärnspannor så har Fiskars Norden genomgått en Thermium™ mineralbehandling.

Knivarna är tillverkade av premiummaterial, enligt traditionella finska traditioner. Knivhandtagen är i värmebehandlat trä ( björk ) vilket gör dem både vackra och lätta att hantera. Stålet är riktigt vasst och eggen håller sig skarpt extra länge.
Blir både roligare och enklare att laga mat med bra produkter.


Vad innebär då detta med Thermiumbehandlig av kärlen? Jo det är att den nu har naturliga non-stick egenskaper, maten fastnar inte och dessutom är enkel att rengöra efter matlagningen.  Behandlingen skydda även mot rost och ge den längre livstid. På så vis håller gjutjärnet mycket länge.

Här ser ni min påbörjade ratatouille, den ska stå och sjuda en bra stund innan den är färdig. Så himla gott!  Jag gillar verkligen när man matchar serien på detta viset, så himla snyggt med trädetaljerna.

Jag har en 4 liters gryta här på bilden tycker den är precis lagom stor.
Sen finns den i flera olika storlekar. Jag gillar den, tycker den är både supersnygg och har den kvalitén som jag uppskattar.

Ni kan läsa mer om Fiskars Nordens
finfina produkter HÄR

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hannah
5 år sedan

Älskar dina tips! Den var tyvärr lite dyr men jag ska skämma biet mig själv med en julklapp i år tror jag allt.

Giülay
5 år sedan

Jenny läste om att du och din man skulle gå skiljda vägar,tråkigt att höra. Ni som gjorde så många resor ihop,byggde pool och sånt i eran ny köpta hus.
Men ibland när man jobbar med alla sina uppdrag,möten osv så kanske man glömmer varandra,ta hand om varandra på vägen och därför växer ifrån varandra.
Jag hoppas att ni klarar vara vänner ändå för barnens skull vilket jag tror att ni kommer att göra. Vad jag förstår har du lyckas vara vän med dina äldre barns pappa också.
Jag skiljde mig tyvärr skiljde sig barnens pappa inte bara med mig utan med sina barn också . Han har inte nån kontakt sen 15 år tillbaks,gåt misste om deras student ,första bal osv..

Jag hoppas att det går bra för dig och dina barn och för Jonathan också förstås. Sköt om er❤️

Nästa inlägg

Vegetariska burgare

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x