3 månader kvar till julafton


Jorååsåattdeeee, själv älskar jag ju julen.
Och råkade av en slump upptäcka att det bara är 3 månader kvar till självaste julafton! Jaaaaay!

Gillar ni julen?

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
5 år sedan

Älskar hela december månad

Blasé
5 år sedan

Ja. NÄR det är dags för den, vill säga.
Ett sånt här inlägg skrev du i fjol också.
Fast jag förstår ju varför du börjar så tidigt, du har väl troligen som mest läsare med såna tips och eftersom ni åker utomlands redan på julaftonen gäller det ju att hinna fira av sig innan.

jennysmatblogg
Reply to  Blasé
5 år sedan

Hoppas du får en härlig kväll! ☺️

Sara
5 år sedan

Åhhh jag älskar julen!! Min stackars sambo brukar få utstå jullåtar från början av oktober 😉 hehe

Carina
5 år sedan

Jag älskar egentligen julen. Men jobbar inom handels sedan 13år tillbaka & jobbar varenda jul. Sen kväll innan julafton & tidig början på juldagen. Så hinner tyvärr inte riktigt njuta av den,har gjort påsken till den ”större” högtiden istället 🤗

Anonym
5 år sedan

Blasé: Bitterheten bakom ditt inlägg lyser igenom starkt. Hoppas att du kan finna inre lycka en vacker dag så att du slipper känna att du måste skriva sådana här typer av inlägg i framtiden.

Svar till Jenny: Jag ÄLSKAR julen, vintern, snö och kyla! Det är paradiset för mig! 🙂

Kerstin
5 år sedan

Jag tillhör den lilla klicken av befolkningen som inte är särskilt förtjust i julen. Jag gillar mycket mer att få städa bort julen…för då vet jag att då går vi bara mot ljusare tider!… Vintern och mörkret är alldeles för lång tid här uppe i norr…

Lisa
5 år sedan

Jag älskar att få pyssla o göra fint till advent. Julen känner jag tyvärr inte mkt för. Kanske pga av att det under många har blivit stora förändringar i familjesituationen. Hatar inte julen, men älskar advent.

5 år sedan

Åh… jag äääälskar julen. Det är den jag lever för nu när mörkret kryper inpå en. Då är julen det jag längtar efter och som lyser och värmer som en stjärna mitt i den kalla vintern. 😀 Jag börjar helst lyssna på jullåtar och drömma redan i oktober. 😉

/C

http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

Malin
5 år sedan

Älskar också julen! Älskar alla ljus både inne och ute som lyser upp mörkret på ett underbart sätt! Hade vi inte haft julen hade jag inte orkat med hela vintern…

Undrande
5 år sedan

Nej, inte alls lika mycket som jag brukade göra, tyvärr.

För mindre än en månad sedan var det 32 grader varmt och fortfarande högsommar.
För mindre än en vecka sedan satt jag på altanen och solade en eftermiddag.
Dagen efter åker jag till ett köpcenter och i den första affären jag går in i, möts jag av drivor av meterhöga plast-tomtar för ”endast 199”.
Jag borde kanske blivit förbannad, men jag blev mest ledsen.
Konsumtionshetsen håller ju på riktigt att ta kål på min julglädje.
Det har knappt ens hunnit bli höst på riktigt innan det börjar att matas på.
Var sak har sin tid, nu har just en höst börjat, låt oss ta vara på den och njuta av den innan julstressen.
För iaf min glädje börjar kännas mer och mer köpt och mindre och mindre äkta för var år det blir tidigare och tidigare julhets…
Är det verkligen bara jag som känner såhär?

Anne
5 år sedan

Då är vi två❤️. Den julen jag längtar till är den julen jag har i mitt hjärta ( barndomens jular) sen hade vi egna fantastiska ” Fanny o Alexander-jular under över 20 år när barnen var små o drev lantbruk men som vuxen då var det ju mest köksgöra😅.
Nu föredrar jag advent o de traditionerna jag skapat för oss ( min man, utflugna barn o barnbarn som börjar trilla in) , en liten doft, smak el ngt annat som gör att man plötsligt får julstämning men som är borta på en nano-sekund. Tycker också kommersen / köphysterin är gräslig. Jag brukar säga att jag var glad typ en månad för mina julklappar, mina barn ca en vecka o nuförtiden är ungar glada typ 1 timme…
Men absolut, vintern vore gräslig utan julen o dess festligheter. Önskar att affärer hade stängt de röda dagarna så folk kunde umgås/njuta/vila ist för att bara shoppa. Kram

Pernilla
5 år sedan

Håller med de två sista. Lägg ner mellandagsrean, så även butikspersonalen får ledigt och inte behöver märka om priserna innan de går hem 23:e och sedan öppna tidigt 25:e med alla ”klipp”
Dock gillar jag advent, mysigt och sedan underbart när man får städa bort och möta ljuset igen. Ha det gott alla där ute 🙂

Nästa inlägg

Pankopanerade halloumiburgare

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x