Pankopanerade halloumiburgare

 Köttfri måndag idag,
varför inte prova dessa goda Halloumiburgare. 

Till 4 halloumiburgare:
2 stycken Halloumi
1 ägg
2 dl panko
+ lite chiliflakes

Gör så här:
Dela halloumin på mitten, så du får 2 ”burgare”. Vispa upp ägget i en djup tallrik eller skål, och häll upp pankon (chiliflakes) på en tallrik. Doppa halloumin först i ägget på bägge sidor sedan även i panko.  Stek dem sedan i rikligt med matolja tills de får en gyllene färg. Servera sedan med de godaste tillbehören du vet.

Smaklig spis.

5

One response to “Pankopanerade halloumiburgare

  1. Alexsandra Benfield skriver:

    Hej,
    Hittat till dig för att få inspiration till middag. Just ”vad ska vi laga idag” är det som stressar mig mest i mitt liv och jag hoppas på att det ska ändras nu. Undrar vilken sorts halloumi du köper?? Tycker de flesta jag köpt smakar gummi men när man äter ute så smakar de som mossarella… Tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *