Vrålhungrig och med träningsvärk från h*ll

Aj aj aaaj.. Tyck lite synd om mig idag.
För jag har så´n träningsvärk, faktiskt så att jag knappt kan röra mig. Men det är väl ett gott tecken på att träningen gjort lite nytta. Vaknade tidigt imorse och var så hungrig, så jag smög upp i lugn och ro och bredde mig några knäckebröd. Blev sugen på någon konstig kombination av makrill i tomatsås och avokado. Mums var det iallafall. 
Snart kommer jag börja dagen med morgonpromenader, läs i plural. Det blir en med Charlie & en runda med Molly. Det är omöjligt att gå ensam med dem bägge två. Charlie är inne i sitt trotsigaste ”tonårs-humör” och går från till lugn till busig på 0-100. Ena minuten kan hon ligga i soffan och bli kliad bakom örat för att i nästa andetag studsa iväg och vilja ha dragkamp & bita sönder alla Nomis gosedjur ( som Charlie vet att hon inte ens får ha) Pust, ja ja… det går ju över det med. Sedan ska jag uppdatera alla bilder på vårt nya kök.

Så håll utkik efter det! På återseende,

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rosa
5 år sedan

Ja, bilder på köket vill jag gärna se😀 Är i kök-fixar-tankar själv och har funderat på att enbart byta fronterna. Spännande att få se.
Vad du är duktig som tagit tag i träningen. Skriv lite inspirerande om det så kanske jag oxå kan komma igång nångång……😜

Nästa inlägg

Fiskgryta med kokosmjölk

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x