Fiskgryta med kokosmjölk

Gomorron,

Fiskgrytor är bland det godaste jag vet är. Så enkelt, och så gott! Och nu när jag faktiskt börjat träna så behövs bra mat. Japp, ni hörde rätt… denna latmasken har börjat gymma.

Ni som följt mig vet att jag är soffpotatisen nummer ett, men nu ska det bli ändring på det. Jag har börjat få ont i mina axlar och rygg, och det är så onödigt. Så nu ska jag träna mig till en starkare & friskare kropp. T.om bokat in en P-T för 12 lektioner, som förhoppningsvis ger mig bra tips och övningar. Tips på schyssta träningskläder någon?

Det här behöver du till 4 portioner:
1 msk olivolja
1 gul lök
3 msk tomatpure
2 st morötter
4 st potatisar
10 körsbärstomater
6 dl vatten
1 burk med kokosmjölk
1 burk med korssade tomater
3 msk hummerfond
400 gram torsk & lax
1 kruka dill
1/2 tsk salt
Sambal oelek (efter egen smak)

Gör så här : 
Skala och hacka lök, potatis och morötter i småbitar.
Hetta upp en kastrull och fräs rotfrukter + lök en liten stund , häll ner tomatpure, dill, fond och vatten. Låt sjuda upp till potatisen är mjuk. Vänd ner krossade tomater & kokosmjölk, skär lagom små bitar av torsken och vänd ner, låt sjuda i 5- 7 minunter eller tills fisken är genomkokt. Och smaka av med lite salt, och sambal oelek.

Serveras genast.

3
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Judith
5 år sedan

Gud så gott med fiskgryta nu när hösten smyger sig på..jag tycker att Nike har de bästa träningskläderna!! Lycka till med träningen!! Dina recept är grymma:)

Anonym
5 år sedan

Vad kul! Själv älskar jag att träna och skulle inte kunna leva utan det.
Jag gillar träningskläder (främst tights) från märket 90 Degree. De är riktigt sköna och töjbara.

Gülay
5 år sedan

Hej är det stora lökbitar som syns på bilden? Ingredienserna finns det ingen lök men under hur man gör står det purjolök !
Mina döttrar använder Amin träningskläder ,de är hur nöjda som helst.

jennysmatblogg
Reply to  Gülay
5 år sedan

Oj, det försvann visst. Jo det är gul lök i :))

Victoria
5 år sedan

Tycker att Rönish är ett bra märke på träningskläder! Bra passform även efter många tvättar.

Nästa inlägg

Chocolate Cookies

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x