Kebabens Dag

Visste ni att det är Kebabens Dag i dag ?
Här kommer ett supersnabbt recept på god hemmagjord Kebab

Till 6 portioner:  
1 kg nötfärs
1 msk kebabkrydda
1 tsk vitlökspulver
1/2 tsk paprikakrydda

Gör så här:
Blanda färsen med alla kryddor och provstek en liten bit för att smaka så det smakar bra, tillsätt ev mer av det du tycker behövs. Forma färsen till små-små bollar, dom behöver inte vara snygga. Hetta upp en stekpanna med lite smör, lägg i några bollar i taget och platta ut dom så tunna du vill ha dom med en sked, vänd när dom är lagom stekta och stek klart.


Platta ut dem så tunna du önskar med baksidan av skeden. 

Servera sedan med pommes, en god sallad och
såklart världens godaste KEBABSÅS

1

9 responses to “Kebabens Dag

 1. Camilla L-J skriver:

  Jag har beställt och fått din bok i två omgångar. Den första förhandsbeställde jag så fort man kunde göra det, den fick jag signerad. När du skrev att vill ni ha den signerad är det sista chansen nu beställde jag en till att ge min sonhustru. Den kom idag men tyvärr inte signerad… 😟
  Boken är jättefin med många spännande recept att prova!
  Kram från Påskallavik

  1. jennysmatblogg skriver:

   Maila deras kundtjänst.
   Tror att alla som beställde innan den 10 Aug skulle få signerade.

   Håller tummarna.

 2. Åh det såg riktigt gott ut!! :O Känner att det är dags för mig att börja tycka om kebab…

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 3. Pernilla skriver:

  Hur lägger du upp dina inköp..
  Handlar du själv, får hemkört eller. Du verkar alltid ha allting hemma☺️

  1. jennysmatblogg skriver:

   Jag handlar själv men planerar minst en vecka framåt. Gärna två 😀

 4. Gülay skriver:

  Det undrar jag med Pernilla 🙂
  Te.x Jenny du hade spontan kräftkalas hur lyckades du? Jag måste planera handla kräftorna lägga dem i kyl minst 2 dagar. Västerbottenpaj spontan jag måste handla västerbottenosten först,det är en ost som jag inte brukar ha hemma. Vakna på morgonen och bara säga idag ska vi ha kräftkalas det hade jag inte klarat:))

  1. jennysmatblogg skriver:

   Jag hade handlat hem för att äta kräftor för ganska länge sedan… Att vi skulle bjuda hem mina syskon med familjer. Men det var svårt att hitta en dag.. Så vi sköt upp det hela tiden. :))
   Sen bestämde vi oss kvällen innan att strunta i den stora kräftskivan och bara ha en liten för familjen.
   Så vi tinade kräftor och slänga ihop en liten västerbottenpaj. Inget svårt, men gott! 🙂

 5. Marre skriver:

  Du har skrivit på många inlägg ”recept kommer idag/imorrn/senare idag osv” …. Inga särskilda recept jag tänker på… Men dem hamnar inte på din bloggsida 🙁 Du har massa fina goa recept o fin bloggsida …..

  1. jennysmatblogg skriver:

   Jodå 🙂 Alla hamnar på bloggen min <3 Men det kanske tar ett par dagar eller så <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *