Kebabsås / pizzasås

IMG_1974

 

Det här behöver du för att göra kebabsås:

2 1/2 dl creme fraiche
2 msk chilisås
1-2 tsk italiensk salladskrydda
5 msk fanta
1/2 tsk paprikapulver
1 presssad vitlöksklyfta
cayennepeppar

Gör din kebabsås så här:
Blanda samman allt och ställ kallt.
Klar att servera efter en till två timmar i kylskåp.

2

8 responses to “Kebabsås / pizzasås

  1. Josefina skriver:

    Någon som gjort denna? Är det 1 hel vitlök som ska pressas, eller 1 klyfta?

    1. jennysmatblogg skriver:

      vitlöksklyfta 🙂

  2. Mikael skriver:

    Ska de vara vanlig Fanta??

    1. jennysmatblogg skriver:

      Japp:)

  3. Elisabeth Jansson skriver:

    Menar du läsken fanta?

    1. jennysmatblogg skriver:

      Ja precis 🙂

  4. Ann-louise skriver:

    Hur länge håller den i kylskåpet ?

    1. jennysmatblogg skriver:

      4-5 dagar skulle jag säga att den är god 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *