God förmiddag

God förmiddag bloggisar, 

Hoppas ni fått en fin start på denna torsdag. Jag är redan i Växjö, och här är det mulet och lite ruggit.
Men jag har längtat litet efter hösten så det gör ingenting. Nu väntar ett frisörbesök för att fräscha upp mina solblekta färger.
Sedan har jag intervju i eftermiddag för min nya bok.


Härlig bukett med stora solrosor, lyser fint! 

Ville bara kika in och säga hej.
På återseende lite senare igen.

Hej på ett tag.

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karolin
5 år sedan

Hej Jenny!
Har precis hittat till din fantastiska blogg och har verkligen blivit inspirerad. Jag har hittat hur många recept som helst jag ska prova.
Jag har en fråga. Du använder ofta fond i dina recept och jag är inte så van vid det. Vilken slags fond använder du? Tycker det är en djungel i mataffären..
Tacksam för svar!
/Karolin

jennysmatblogg
Reply to  Karolin
5 år sedan

Jag använder massa olika. Men kalvfond när det är oxkött.
Kycklingfond till kyckling och hummerfond till fisk. ☺️

Jennie
5 år sedan

Hej! Dina kladdkakemuffins är de absolut bästa jag någonsin bakat. En fråga bara, jag tänkte baka dem men en person är glutenintolerant. Funkar det att helt enkelt bara byta ut mängden vanligt mjöl mot glutenfritt mjöl?

jennysmatblogg
Reply to  Jennie
5 år sedan

Vad roligt att höra ❤️ Men jag har faktiskt ingen aning om glutenfritt 🙈

Jennie
5 år sedan

Då får jag testa och se helt enkelt, återkommer med resultat. 😁

Jennie
5 år sedan

Så! Gjorde en halv sats av receptet och bytte helt enkelt ut mjölet mot finax mjölmix. Brukar alltid göra de vanliga på 9 minuter i min ugn och provbakade en med glutenfritt mjöl på den tiden. Smakade lite annorlunda och blev något torrare än de vanliga, men fortfarande inte snustorr utan lite gojig i mitten. Reste sig dock högre så det räcker nästan med att fylla halva formen. Bakade resterande i 8 minuter istället så räknar med att de blir kladdigare. Men helt klart goda!

Maria
5 år sedan

Hej!
Tack för en mycket fin kokbok som jag kunde hämta ut idag. Recepten ser smarriga ut! Dock hade jag fått min bok utan signering trots att jag bokade den i maj. Men huvudsaken är ju att recepten finns där.
Vi får se vilket recept som kommer att premiärlagas.
/Maria

jennysmatblogg
Reply to  Maria
5 år sedan

Alla från adlibris är signerade. Har SU bläddrat fram ett par sidor? Jag tror jag signerade på sida 3 ☺️

Carina
5 år sedan

Hej!
Har idag fått din kokbok i min hand, signerad och allt 🙂 Har nu i kväll bläddrat igenom den och är så sjukt nöjd med det jag hittills sett. Har bestämt mig för att den festliga fläskfilégrytan kommer att serveras till fredagsmiddag. Tack för all inspiration!

Nästa inlägg

Hemmagjord färskost

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x