Triss i hudvård

REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

 

Nu ska jag dela med mig av en hemmaspabehandling som fräshar upp hyn efter all sol och värme. Jag har även en gåva till torra sommarfötter (värd 249 kr) så häng med här så ska jag berätta hur man blir av med torr hud och får tillbaka lystern.
För vi blir väl alla torra av sol och saltvatten? Här är 3 av mina favoritprodukter som jag använder för att pigga upp en solkysst hy. Jag börjar med Face Gel, sedan toppar jag det med den populära Face Masks:en och avslutar med en lugnande lerbehandling så kallad ”Pore Mask

Alla produkter kan användas var och en för sig.
Men är grymma att använda alla tre under behandlingen.

Vi startar med Face Gel.
Den finns i en så smidig liten förpackning som man lätt kan ta med den i necessären. Själva gelén är ljusrosa i färgen, och doftar väldigt gott.

Hur använder man då Face Gel ?
Jo, man masserar in gelen i ansiktet, och man märker med en gång hur de döda hudcellerna & orenheterna lossnar. De smular liksom ihop sig, när man masserat in gelen i hela ansikten så sköljer man bort den med ljummet vatten. Och huden känns grymt ren & fräsch efteråt.

Sedan har vi Face Mask :
Perfekt för oss som aldrig kommer iväg på SPA,
Jag lyxar gärna till det och har ett eget litet hemmaspa när jag har en stund över. Ni har säkert sett dessa svarta masker överallt på Instagram, och jag tycker de är lika bra som alla säger.

Hur fungerar Face Mask? 


 Denna tar bort död hud, pormaskar, olja i fet hy och motverkar acne. Applicera på masken i ansiktet ( undvik ögonbryn & lilla mustaschen ) och låt masken torka 30-40 min, dra av masken så försvinner orenheterna i hyn.
Det kan göra ont första gången man drar av den,
men nu när jag använder den så tycker jag inte att det känns så mycket.

Masken kan torka snabbare med hårtork

Tredje och sista produkten är Face Pore:
Efter att jag tagit bort alla orenheter så lägger jag på en lugnande lermask. Denna lägger jag när jag vill ha en bra grund till sminkningen, jag tycker den fungerar som en primer på mig. Sminket sitter jämnare och snyggare där porerna blir mindre.

Hur fungerar då Face Pore ?
Ansiktsmasken suger ut talg,  döda hudceller, stänger porerna och gör dem mindre. Applicera ut Pore masken i ansiktet, låt den stelna i 15- 20 min och skölj sedan av med ljummet vatten. Denna gillar jag jättemycket, konsistensen påminner om lera. Man känner sig len och slät i ansiktet. 

Rosig som en nyponros innan man går och lägger sig, eller innan dagens sminkning.
Hemmaspa är det bästa, inga tider att passa och man kan gå runt hemma och plocka under tiden.

Här är jag på väg till grannen för lite sensommar kaffe och nybakad kaka. Nu har jag ett grymt erbjudande till er!


. . . . . . . . .

Med min kod jennyfacekit-fot får ni en gratis fotmask (värd 249kr) på köpet när ni köper det här härliga ansiktspaketet. Och vad passar bättre nu, än just en fotmask till slitna sommarfötter?
Ansiktspaketet innehåller en pensel + 4 Face Mask + 4 Face Gel + 4 Pore Mask. Detta räcker alltså till flera tillfällen eller varför inte dra ihop tjejerna på en mysig spakväll. (Jag skulle även säga att en förpackning räcker till två personer). fotmasken är även grymt bra! Jag använde den innan sommaren och nu behövs det snart en omgång till. Fötterna flagnar bort all hård hud och blir babylena. Klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad.

Psst, erbjudandet är tidsbegränsat så vänta inte för länge.

P.S MayBeauty har flyttat lagret så nu blir det garanterat ingen tull eller förseningar!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

Så himla coolt! Måste testa =)

M
5 år sedan

Hej,
En fråga – om man köper två ansiktspaket, får man två fotmasker gratis då?

Nästa inlägg

Recept på eget smör

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x