Inför skola & vardagsrutiner

 REKLAM FÖR MIN BOK

 

Majj Gaaadd! 


Ni är ju helt otroliga, så glad jag blir över att ni gillar nya boken. Det värmer en gammal matbloggares hjärta ♡
Min nya bok har legat på adlibris topplista sedan den 22:e Maj. Jag antar att det är många av er som nu letar inspiration inför skolan & vardagsrutiner. Alla recept i boken är nämligen busenkla, perfekt för stressiga dagar med skola, jobb & fritidsaktiviteter.


Från början trodde vi att det skulle räcka med ett par dagar av för signering. Men ni har varit så flitiga på att förboka, att jag nästan kommer stanna i Stockholm hela veckan för att signera.
För er som missat så kommer alla böcker som beställs nu att signeras, så vill du också ha en ska du boka idag. Eller iallafall innan veckans slut 🙂

KLICKA HÄR FÖR ATT FÖRHANDSBOKA 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

Wow, vad roligt att det går så bra för din bok 🙂 Jag är inte mycket för kokböcker men jag kanske skulle slå till. Lite ny inspiration inför hösten hade ju varit roligt. Nu när jag ska börja jobba lite grann efter föräldraledigt så kan jag ju chocka mannen med lite nytt haha annars är han ju kocken till 99%
https://lotte4.blogspot.se

5 år sedan

Så himla kul, jag har tänkt köpa ett exemplar men har ännu inte kommit dit, men snart har jag också en i min fina kokbokshylla i köket!
/Berith

Linda
5 år sedan

Nu är den lååånga väntan snart över….Längtar efter att få bläddra i din kokbok och bli inspirerad av dina recept som vanligt🤩😍

jennysmatblogg
Reply to  Linda
5 år sedan

<3

5 år sedan

Hej Jenny.
Nu har jag förhandsbeställt din bok! Hoppas den kommer innan jag åker tillbaka till Italien! Barnen får ju ingen mat i skolan utan kommer hem på lunch ( går inte tillbaka sedan! ), Du kanske förstår mitt dilemma 🙁 .
Kram C

Sofia
5 år sedan

Beställt ett ex nu! Blir perfekt när vardagen drar igång!

Nästa inlägg

Fläskfile med kokt potatis & sås

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x