Här kommer jag spendera dagen …

Eller ja, nästan hela dagen….
Jag har två stora samarbeten som ska lagas och fotas & godkännas under dagen.
Sedan handlar resten av tiden mest om att svalka ner sig. Riktig medelhavsvärme här hemma i Kalmar, tror det kommer bli den varmaste dagen ever på hela sommaren. Extra varmt bara för att det inte fläktar något.


Stensargen runt om poolen, så glad att jag valde den ljusaste.
Hade tittat på en mörkare variant innan som vi nästan hade bestämt oss för.
I efterhand tycker jag detta passade bättre till pooldäcket.

Nu dags att ställa sig och röra runt i grytorna igen.

På återseende,

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
5 år sedan

Det blev ju superfint!
Och nu när den är färdig så kan du äntligen svara på frågan om vad hela kalaset kostade, för oss som undrar 🙂

Lotta
5 år sedan

Hej, brukar inte svara på andras frågor men just i detta med pool har jag själv engagerat mig och kollat upp priser etc. Min syster har bl a byggt pool i sommar och jag frågade deras byggare vad det kostade. Till svar fick jag: ”allt från 200.000 kr och uppåt 600.000 kr och ännu högre. Allt beror på förutsättningar och önskemål”. Det finns således mängder av faktorer som avgör priset (hur tomten ser ut, geografiskt läge, kvalité etc.) Att jämföra med andra är därför helt omöjligt! Jag fick rådet att kontakta poolbyggare på den ort jag bor på och be om offert. På så sätt får man en korrekt uppfattning om vad det kan kosta. Min syrras pool, som till viss del liknar Jennys kostade drygt 350.000 ( i Malmö med t ex sandjord) Men små detaljer som antal lampor, antal trappsteg, storlek på trappsteg etc + mängder av andra små detaljer kan i slutändan ge stor prisskillnad. Lycka till med ev pool byggande, Själv har vi ännu inte bestämt oss då vi bl a har blålera i jorden vilket är svårarbetat. /Mvh Lotta

Lelia
5 år sedan

Kan inte Jenny själv på frågorna? 🙂

Susse
5 år sedan

Vilken poollevrantör valde ni ?

Anna
5 år sedan

Hon svarar aldrig om dyrare saker…

Tova
5 år sedan

Konstigt , om man lägger ut och visar arbetet och resultat så kan man väl ochså svara på en simpel fråga , eller ??? Vill ochså veta hur mycket du Jenny och din familj lägger på resor varje år?

jennysmatblogg
Reply to  Tova
5 år sedan

Hej Tova & ni andra 🙂
Det är fortfarande inte färdigt, och grävningen är inte helt klar, så jag har inte fått någon slutfaktura. Men precis som Lotta skriver här ovan så beror det på väldigt mycket. Hur dyr grävningen blir / om man behöver spränga, vad det kostar att dränera, vilka tillval man väljer till poolen / vilken pool, vilket pooldäck man bygger.
Så mellan tummen och pekfingret tycker jag hennes summor stämmer rätt bra. Fast man kan bygga billigare, vi kom under 100 tusen på förra poolbygget i sommarstugan på öland.

5 år sedan

Brukar inte kommentera här men varför är det så viktigt för er och veta hur mycket Jenny spenderar på resor och pool, Why? Som hon med fler skriver så beror kostnaden helt beroende på förutsättningar och naturligtvis hur mycket du själv kan göra. Är du intresserad av poolbygge så vänd dej till en leverantör. Se detta som inspirationsblogg och sen kan du välja märke och material, resa och hotell efter din plånbok. Det gör jag. Tack för inspiration och goda recept Jenny!

Nästa inlägg

Thaisoppa med fisk

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x