KLADDKAKEBOLLAR

Hej hej 
Ni vet ju hur mycket jag gillar kladdkaka! Typ det bästa fikat. Roligt att baka, svårt att misslyckas med och går att variera massor. Nu provade jag en ny variant som jag såg på Instagram. Här kommer kladdkakebollarna i min version.
Följ mig gärna på insta också @jennysmatblogg 
Perfekt att baka om du her en bit kladdkaka över i frysen.
Du behöver till 20-24 kladdkakebollar :
400 gram kladdkaka (frusen)
250 gram mjölkchoklad
knäck-strössel

Gör så här:
Skär upp kladdkakan i småbitar, och rulla till bollar. Smält chokladen och doppa bollarna.
Strössla över knäckströsslet och förvara kallt.

0
Prenumerera
Notis om
6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

Wow, det lät ju supergott! Var hittar jag knäckströssel? I ”burk” som vanliga strössel?

jennysmatblogg
Reply to  Lotte
2 år sedan

Ja jag hittade det vid glassen 🙂

2 år sedan

Ser gott ut! Är det svårt att göra bollarna av kladdkakan när den är frusen?

Hampus
2 år sedan

Varför (!?!?!???) skulle man ha kladdkaka i frysen?

jennysmatblogg
Reply to  Hampus
2 år sedan

För att den ska bli lättare att rulla 😂

Nathalie
2 år sedan

Vad är tipset för att inte bli så kladdig? 😄 hade fryst kladdkaka men den hann nog bli lite för mjuk, men sen med den smälta chokladen och allt. Vad är tipset för att få en jämn fördelning av både smälta chokladen och strösslet utan att ha choklad i heeela köket? 🙈

Nästa inlägg

FLYGANDE JAKOB A LA LCHF

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x