Tapetsera med sju sorters kakor

I REKLAMSAMARBETE MED GILLE

 

Har ni hört något så kul & tokigt som en doft-tapet?
Och detta har jag nu i mitt nyrenoverade skafferi. En tapet som doftar nybakade kakor, haha!
Jag har alltid velat ha ett riktigt matförråd med hyllor och plats för snygg förvaring. Och nu har jag fått det, vi stod och byggde hela kvällen igår. Vi valde att sätta bröstpanel i botten, tapetserade med Gilles SJU SORTERS KAKOR-tapet och satte hyllor. Visst blev det fint ?


Tapetet kommer bara finns i begränsad upplaga, fast nykomlingarna till kakor kommer gå att handla i alla välsorterade matbutiker.

Min första bakbok jag hade när jag bodde hemma var ”Sju sorters kakor”, jisses vad mycket jag bakade från den. Nu tar Gille efter den klassiska boken och lanserar konceptet SJU SORTERS KAKOR. De tre första i serien är: Drottningkakor, mördegskakor med hallon & blåbärsfyllning.

Kaka nummer två är Chokladkakor, krispiga kakor med bitar av mörk choklad.Och den tredje är Ingefärakakor med malen ingefära och limesmak.Visst låter det gott? Sortimentet kommer att utvecklas vidare efterhand.

Vilken är er favoritkaka från boken? 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

Snyggt! Så skulle man kunna ha det utan att skämmas. Rosa, -hm, varför inte?

Nästa inlägg

Sommarhetta

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x