Sommarhetta

Hej hej,

Jag har lovat mig själv att inte klaga på värmen… så det kommer jag inte göra.
Dagarna passerar i väldans fart, och kan säga att vi så gott som bor ute i poolen om dagarna. Med svalkande 29 grader.. hehe.
Passar mig som annars är badkruka. Något som går åt massor nu är citronvatten, det kan vara det godaste som finns när det är varmt. Massa citron, massa is och så vatten.


Kikar förbi senare ikväll med ett middagstips. Nu ska jag vinka av resten av familjen som ska åka till Böda och campa i några dagar. Det är en tradition att Jonathan och min systers man åker dit ett par dagar med barnen och tältar.
Men jag får sällskap idag av min systerdotter och mamma, ska bli trevligt.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennie
5 år sedan

Hur mkt tid lägfer ni ner på att städa o hålla efter poolen? Funderar på att skaffa emn undrar lite hur mkt jobb det är med detta.

Ida
5 år sedan

Ser härligt ut!
Jag undrar lite som föregående och om det är dyra produkter? Jag undrar oxå vad ert poolbygge kostade å då menar jag ALLT. Vi skulle vilja skaffa pool men skulle oxå vilja ha ett ungefärligt pris. Vad har ni för tak? Vart köpte ni poolen?

Nästa inlägg

Fräsch potatissallad

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x