På Adlibris Topplista

 REKLAM FÖR MIN BOK

 

Men alltså… LÄGG AV,  så himla stolt jag blir.
Min nya bok har legat på topplistan sedan dagen ni kunde börja förboka den. Ni är ju helt fantastiska, inte trodde jag att boken skulle få sådan fart så här snabbt. *Får nypa mig i armen*


Jag hade bokat in 2 signeringsdagar först & trodde vi hade gott om tid, men marknadsansvarig för boken hörde av sig och sa att vi var tvungna att boka in ytterligare 1 dag. Så så fick det bli, och fortsätter ni i denna takten så kommer jag få boka in hela veckan. Galenpannor!  För varenda en av böckerna som förbokas kommer bli signerade, och med en och annan hälsning inuti.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÖRHANDSBOKA 

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

På bloggen: Vit chokladkräm med jordgubbar! http://www.hemmarecept.blogg.se <3

5 år sedan

Så himla kul. Då får jag hjälpa upp det liite genom att också köpa en då! Går den köpa i handeln nu eller måste man förboka! 🙂
Ha en fin fredag!
//Berith

jennysmatblogg

Än så länge går det bara förboka. Alla dom förbokar får signerade ex. Efter vecka34 släpps den i butik☺️

Sarah
5 år sedan

Jag förbokade direkt när du först marknadsförde din bok! Jag bokade den som en sen liten examenspresent åt mig själv. Väntar med spänning på att få hem den! Har följt din blogg i väääldigt många år och fått med mig så himla många goda recept som jag ofta lagar.

jennysmatblogg
Reply to  Sarah
5 år sedan

❤️❤️

5 år sedan

Grattis! Häftigt att du ligger i topp.

5 år sedan

Så kul! Väntar med spänning.

5 år sedan

Vad kul för dig att det går bra. Jag har redan förbokat den och ser fram emot att få bläddra i den.

jennysmatblogg
Reply to  Liselotte Johansson
5 år sedan

<3

5 år sedan

Grattis!
Man kan aldrig få förryckte kokböcker i bokhyllan!
Kram C

Sofie
5 år sedan

Gärna 3 rätters menyer…o tapas

Nästa inlägg

BAKA JÄTTESNICKERS

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x