BAKA JÄTTESNICKERS

 Missa inte att följa mig på Instagram för fler uppdateringar:
@jennysmatblogg

IMG_8283

Till själva browniebotten behöver du: 

2 1/2 dl strösocker
2 ekologiska ägg
100 gram smält smör
1 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 nypa salt

Till lager två behöver du:
1 dl slät jordnötskräm
1 burk med marscmallowfluff

Till lager tre behöver du:
1 burk karamelliserad mjölk
270 gram salta jordnötter

Till topping: 
300 gram mjölkchoklad

Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.
Ta fram en skål och rör ihop socker och ägg med en slev, vispa inte.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten tillsammans med smöret. Rör tills du har en slät smet.
Täck en avlång sockerkaksform med bakplåtspapper cirka 32 lång och 12 cm bred form hade jag.
Häll upp smeten och grädda kakan i mitten på ugnen i cirka 12-15 minuter. Kakan ska ha stannat till sig, men fortfarande vara dallrig i mitten. Låt kakan svalna en timme innan du gör lager nummer två.

Lager nummer två:
Använd rumsvarmt jordnötssmör, eller värm upp snabbt i micron,
Blanda väl och fördela över brownie:n. Ställ svalt gärna någon timme innan du gör det sista lagret.

Lager nummer tre:
Rör ihop jordnötter med karamelliserad mjölk.
Och fördela över kakan. Och ställ svalt igen, gärna en timme eller två.

IMG_8237

Smält chokladen i micro eller över vattenbad.
Och fördela ut den över kakan. Låt svalna någon timme innan du skär upp den.
Denna är busenkel att baka och farligt GOD.

Kolla gärna på VIDEON HÄR så får du se när jag bakar den. 

IMG_8261IMG_8269

0
Prenumerera
Notis om
1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Angelica
2 år sedan

Om jag vill förbereda en dag i förväg, kan jag göra hela direkt eller är det bättre att vänta med något lager?

Nästa inlägg

Krustader med kyckling- & baconfyllning

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x