För han har tagit studenten!

För han har tagit studenten…. Trallallallallalla

Vi har haft en helt fantastisk dag, och trots utlovat regn hela dagen så klarade vi oss helt utan en regndroppe under hela ”utspringet”. Här åkte de ner för rutchkanan rakt in i ”vuxenlivet”, nu är gymnasiet slut och en helt nytt kapitel ska startas.


En mycket nöjd Jacob efter 3 års studier. Sen är jag så glad för att alla ansträngde sig / tog ledigt för att komma hit och fira Jacob. Först vår lilla familj, sedan Jacobs pappa och hans tjej + familj. Jacobs farmor och hennes syskon med respektive,  Jonathans mamma, ja och så hela mina släkt med syskon och familjer.  Det är fint när alla kan samlas och fira så här, bara det gör mig lätt rörd!
Han har varit lite nyfiken på vilken bild jag valde.
Denna tyckte jag var så typiskt Jacob som bebis, han gillade sin hoppgunga så mycket.

Grabbarna grus.
Några av alla som startade hos oss i morse med champagnefrukost och avslutar med fest hos Felix efter alla ”familjebjudningar” är över.
Den enda bilden jag fastnade på kommer här. Tror det är här jag försöker förklara för sonen hur viktigt det är att han ska dricka varannan vatten… eller nåt. Haha…

Nu ska vi landa i tv-soffan en stund.
Jacob har precis åkt vidare till festen hos sin kompis Felix, innan det blir dans hela natten. Själva ska vi bara äta chips och kolla serier.  Men det  har varit en helt amazing dag, och så fantastiskt att se den lyckan i sitt barns ögon är ändå det bästa.

 

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
6 år sedan

Vilken rolig idé med rutschkanan 😄

jennysmatblogg
Reply to  Sara
6 år sedan

Eller hur!

Gülay
6 år sedan

Så härliga bilder. Ja din son ska ju flytta till sitt eget skrev du,han börjar tidigt med vuxen livet. Min äldsta dotter tog student 13 det tog 5 år till innan hon fick nybyggd centralt lägenhet. Bostadsbristen är enorm på vissa städer:(

jennysmatblogg
6 år sedan

Ja, han har ju arbetat parallellt ett helt år, så stolt över att han orkat det. Och så viktigt för att bygga upp en egen buffert ( förutom de han fick när han fyllde 18 + student
Sen är det väldigt olika när man har tid, råd att flytta hemifrån.
Vi har kikat på många fina lägenheter, budat, men inte vunnit än. Och bara för att han skaffar eget så kommer han fortsätta att resa med oss så vi gillar att hänga hela familjen. Och vi har som sagt rätt många resor inbokade den närmaste tiden.

Själv bodde jag inte hemma när jag tog studenten 🙂 Men det känns samtidigt som en annan tid.

Eva
6 år sedan

Ja det är en speciell känsla när dom tar studenten. Man står där och är så stolt och jag blev alldeles tårögd för man är ju också så glad för deras skull att skolan är över och dom ska få börja jobba med det dom vill. Jag visste ju det att det var ju det min son väntat på så länge.

Nästa inlägg

VILL DU GÅ TILL JOBBET UTAN LÖN?

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x