Vart tar tiden vägen ?

Gomorron,
Det känns som om vi börjar få koll på allt med studenten nu. Idag kommer tältet och Jonathan ska sätta upp det medan jag ska uträtta de sista ärendena på stan. Först hade vi tänkt att ordna hundvakt tills imorgon, men alla våra släktingar och vänner kommer ju komma till studenten så det vart ju lite svårt. Så det kommer bli en social träning för Charlie, hon älskar när det kommer folk. Hon gillar alla och tror att alla gillar henne. Vi behöver träna hennes hoppiga beteende tror jag… Haha.
Ja vår goa Charlie, vart tar denna valptiden vägen? Jag är så glad att jag fotat massa under tiden.


Här på bilderna är Charlie 8 veckor, vår lilla gullboll.  Det är mest jag som varit hemma med henne ( Vav = vård av valp heheh ) Fast att ha en valp hemma är på riktigt lika mycket jobb som att vara föräldraledig, Det är mycket pass, jobb och alldeles  alldeles underbart.

Jacob har varit hemma med henne så fort jag varit tvungen att gå på möten eller varit bortrest. Så hon har inte riktigt provat på att vara själv än, vi vill inte stressa på. Hennes favoritplats är i soffan, hägnades med huvudet i någons knä.
Vår lilla kelgris.

Nu är hon 4 1/2 månad, ska visa er lite dagsfärska bilder så snart jag hinner.
Men hon är STOR nu vår lilla Charlie. 
Busig, gosig och bitig.
Nu börjar faktiskt bitandet med sylvassa tänder att lugna ner sig. Hela familjen har gått med bitmärken i månader nu.
Haha, ja det och sönder bitna kläder. 
Charlie är en riktig ”mammagris” ,
och följer mig som en svans vart jag än går. Eller kanske är det för att det är jag som alltid matar henne? Hon är ett matvrak som heter duga, aldrig varit med om en hund som älskar mat som hon gör. Gullnosen.

Nej nu har jag bläddrat länge nog i arkivet.
Nu är det dags att stiga upp ur sängen ( Charlie ligger vid fotänden och värmer mina fossingar )
och fånga dagen. Listan för dagen är lång, men nu känns det som vi har koll på allt inför morgondagens studentbjudning.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Så himla fin😍
Vår valp är 10 veckor så det är firtfarande nytt o massa jobb här med.
Vi är så nöjda med han,väldigt,riktigt fin 😍golden här med😉

Marina
6 år sedan

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Nästa inlägg

Prova nyheter med Smakbox

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x