Prova nyheter med Smakbox

I REKLAMSAMARBETE MED SMAKBOX

 

Hej hej

 

Ni vet ju att jag tokgillar mina smakboxar som jag prenumererar på, och det är lika spännande varje gång de kommer hem. Wihooo! Så ungefär varannan månad känns det som att fylla år när denna boxen kommer fullproppad av nyheter & passande recept/tips. Det finns 2 varianter av dessa boxar. 1 ”vanlig” och en ”Smakbox Balans”,  den innehåller mer vegetariskt, färre sötsaker, mer laktosfritt & mindre gluten. Så man kan enkelt välja just den boxen som passar dig bäst.
Ni kan läsa mer om de olika HÄR

I månadens box kom massor av godsaker. Jelly beans, Finn Crisp, krispig musli med vit choklad, olika fräscha drycker.
Saker jag inte hunnit se ännu i hyllorna i butik.


Drottningkakor från Gille, dessa ska provas till sommarens kommande picknickturer.

Kavlis nyhet smokey Chipotle, denna ska jag testa att göra egna chilicheese med nästa vecka. Det beställer jag alltid när jag är ute på restaurang. I recepthäftet kan man även göra en något nyttigare variant med broccoli i.
Låter spännande.

Lindt strawberry macaron, en krämig fyllning med krossade kakor i.

Bamsedrickor från Kiviks Musteri, perfekt för kommande utflykter eller sommaravslutningar.
Jordgubben fick MVG av Nomi, 
Den nya lokan fick högsta betyg av mig.
Vilken perfekt somrig smakkombination med Melon och lime.
Bästa bästa!! 
Krustader som behåller krispigheten. Dessa kan man servera både som förrätt eller efterrätt.
Beroende på vad du väjer att fylla dem med. Jag ska prova ett nytt recept och bjuda på dessa till Jacobs student.

I paketet fanns även en Risotto från Blå Band.


Den lagade jag till lunch idag, både laktosfri och vegetariskt.
Och vad tyckte jag om denna, jo SUPERGOD. Kan varmt rekommendera den. 
Och jag har även skakat fram två riktigt bra erbjudande till er som vill prova på boxen.
Med koden ”JENNYSMATBLOGG” får du halva priset ( 50% rabatt ) på 1:a boxen, (ord. pris 199 kr) vid start av prenumeration.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET 

 

Med koden ”JENNYSMATBLOGG2FOR1” får du 2 boxar för 199 kr (ord. pris 389 kr) ifall att du vill ge bort juni & augustiboxen till någon du tycker om. Glöm inte att välja 2 boxar för att koden ska aktiveras.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET 

Smakbox är perfekt present till den som gillar mat och vill upptäcka nya produkter. Jag tycker det är som julafton varje gång jag får min box! Så varför inte ge smakbox som Gå-bort-present till värdparet på sommarfesten eller kanske som midsommarpresent.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

Kände inte till detta med smartbox. Verkar faktiskt vara en rätt rolig idé

Mia
5 år sedan

Kan inte du göra ett inlägg med massa tips om vad man kan fylla krustader med när man bjuder över folk?
Jag har provat fylla med skagenröra och någon kväll gjorde jag varma med brieost och marmelad på. Men jag tycker det är perfekta munsbitar att bjuda på så jag är ute efter mer variation!

5 år sedan

Vi brukar också köpa Smakbox. Det är lika spännande varje gång den kommer och hela familjen samlas och tittar tillsammans på vad som är i 🙂

/Sandra http://kojatillslott.se

jennysmatblogg
Reply to  Sandra
5 år sedan

eller hur ! När vi öppnar boxen står alla och ”paxar” nyheterna som de vill prova.
Hahah..

Anna
5 år sedan

Nu har jag bokat till mig och dottern 😍 ser med spänning fram emot boxarna 🤓🤓🤓

Anna
5 år sedan

Tack för en rolig och varierande blogg 😗

Frida
5 år sedan

Hur länge gäller rabatten på boxen:)

Nästa inlägg

Studentbjudning

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x