En riktig hårupplevelse

I REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY


Tjingeling,

Hoppas att du har fått en bra start denna tisdag, nu är det inte länge kvar tills sommarlovet står på glänt. Detta är som sagt vår sista vecka och det bjuds på skolavslutningar och student. Härligt!

Nu inför sommaren så ville jag ge lite glans åt mitt torra spröda hår, så jag provade mig fram med denna kuren! Jag har varit nyfiken på de här nyheterna sedan jag såg att de kommit in i Maybeautys”nätbutik”. De som jag känner som provat den har varit supernöjda, och nu har jag också fått testa.

Under 1 månads tid har jag bara använt dessa produkter ” Moroccan Miracle Schampo” + ”Moroccan Miracle Balsam”. Så här såg mitt hår ut från start.

Mitt hår blir alltid torrt och sprött på sommaren, eller när jag är ute och reser. Ni kanske känner igen er, och speciellt vi som har behandlat hår (slingor/färg/blekning) det blir sprödare. Och dessa produkter är dryga & doftar gott, och de återfuktar och ger näring på djupet.

De skyddar även mot vind, kyla, UV-strålning och fria radikaler.
Arganoljan gör håret mer lätthanterligt och enklare att styla.

Därför är jag alltid på jakt efter bra produkter. Något som återfuktar, ger glans och mjukgör på djupet.
Det gör verkligen dessa. Balsamet är magiskt, och doftar gott. Och jag tycker skillnaden är enorm, efter varje tvätt känns det som man kommer direkt från hårfrisörskan.

Och hur använder man då detta? 
Man gör som vanligt när man shampoonerar, tvättar håret i ljummet vatten.
Ta en lagom stor klick av schampot och masserar in det i håret tills du får ett rikligt lödder och skölj ur. Är det så att du vill undvika att tvätta håret för ofta ska du nu i såfall shampoonera det ännu en gång. Då håller sig håret snyggt längre.
Applicera sedan balsamet på längderna och topparna eftersom håret är som mest torrt eller slitet där. Undvik hårbotten och rötterna. Klart! 


Nu är håret klart att stylas som du vill. Resultatet är ett mer skinande och friskt hår. Dock behöver jag toppa mig nu, och det hjälper ju inte schampot till med 😉 Hårfrisörska bokad check.

Vill du också prova dessa grymma produkter.
Då kan jag erbjuda er en schysst rabatt nu på hela 30 %
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET

0
Prenumerera
Notis om

19 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
6 år sedan

Beställt å klart! 😍 längtar till leverans.
Tack för rolig blogg och skojiga erbjudanden!
Sluta aldrig blogga

Kram

jennysmatblogg
Reply to  Anna
6 år sedan

Kul att du gillar. Ha en fortsatt härlig tisdag 😀

Hanna
6 år sedan

Precis vad jag behöver. Fast mitt hår är ännu risigare 🤪 Tänk svinto fast lite värre 😂😂Finns det lite hopp så prövar jag allt 😍😍

Sara
6 år sedan

Jag köpte dem förra månaden. Asbra. Mitt hår har inte varit mer glansigt än nu. Doften är kanske lite stark för mig men min kille gillar den så mycket. Tack för rabattkoden här ska shoppas 😜😜

jennysmatblogg
Reply to  Sara
6 år sedan

Smaken (eller doften) är olika Jag tycker de luktar jättegott.

6 år sedan

Vilket bra tips, precis vad jag behöver! tack för en härlig blogg med!

Terese
6 år sedan

Det är precis vad jag behöver, måste nog testa detta.
Sköljer du inte ur balsamet?

jennysmatblogg
Reply to  Terese
6 år sedan

Jodå, jag använder dem precis som vanligt schampoo och balsam. Men låter balsamet verka några minuter längre.

Camill
6 år sedan

Läste precis ditt inlägg om sponsrade inlägg. Förstår inte hur folk kan klaga. Här får vi en trevlig recension och ett fantastiskt rabatterbjudande, jag har redan beställt! Tack Jenny, och ”keep up the good work”!
Hoppas att ni får en trevlig student-tillställning

Lisa
6 år sedan

Åh tack för detta! Har beställt och hoppas verkligendet kan få bukt på mitt risiga lockiga hår

Hanna
6 år sedan

Åh din hårfärg du har nu är precis min dröm-hårfärg! Har tyvärr aldrig lyckats få till den. Färgar du själv eller hos frissan?

Ida
6 år sedan

Vet du om detta funkar om man har löshår? Alltså om tapen tål produkterna?

jennysmatblogg
Reply to  Ida
6 år sedan

Jag kan inte svara för allas löshår. Men den klarar mina toppen 🙂 Blir mycket bättre resultat en de schapoot som medföljer till längderna.

6 år sedan

Hej.
Jag har beställt, ska självklart prova det verkar vara något för mig. Det jag dock undrar över, sista bilden på ditt hår efter att du använt det – är det bara tvättat o fått torka? Så som säkert gjorts på första bilden, på det risiga håret. Eller är det fönat o borstats, eller plattats med tång innan bilden togs?

jennysmatblogg
Reply to  Anette
6 år sedan

Nej det är fönat också 🙂

Lisa
6 år sedan

Jag börjar misströsta då jag fortfarande inte fått mina produkter ☹️

jennysmatblogg
Reply to  Lisa
6 år sedan

Maila kundtjänst 🙂

Annica
6 år sedan

Jag tyckte att det här lät som ett bra erbjudande men nu har jag fått en avisering att jag ska betala moms på 137 kr. Då blev det inte riktigt samma goda affär. Framgick inte för mig att det tillkom. Är det fler som fått betala detta?

jennysmatblogg
Reply to  Annica
6 år sedan

Hej ,
Vad konstigt. Kontakta deras kundtjänst så löser det sig.

Nästa inlägg

Kycklinggratäng med bacon & fetaost

19
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x