Kycklinggratäng med bacon & fetaost

Middagstipset idag blir en ruskigt god gratäng.
Prova vetja 

Det här behöver du till 4 personer :
800 gram kycklinginnerfile
salt & peppar + torkad timjan
2 1/2 dl creme fraiche
2 1/2 dl vispgrädde
2 tsk dijonsenap
2 tsk kinesisk soja
2 msk kycklingfond
2 nypor strösocker

Toppa med knaperstekt bacon & smulad fetaost

Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg filéerna i en ugnssäker form salta & peppra och krydda över timjan, vispa ihop alla ingredienser till såsen och häll över filerna. Ställ in i mitten av ugnen, i 20 minuter eller tills kycklingen är klar. Strö över knaperstekt bacon, smulad fetaost och färska örter.

Servera med ris, potatis eller en god sallad.

1

2 responses to “Kycklinggratäng med bacon & fetaost

  1. Hemmarecept skriver:

    Mums, så enkelt men ändå så gott

  2. Sofia Bolin skriver:

    Hej Jenny!
    Ville bara skriva en rad och tack så mycket för alla dina recept! Du skriver verkligen recept för vanliga dödliga, vi som inte är mästerkockar och inte har all tid i världen mellan alla andra vardagsmåsten till att laga mat! Älskar hur du lyckats balansera recept som är både väldigt goda, enkla och varierande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *