Fattiga riddare med nutella

Vill du lyxa till det lite extra idag när det är lördag.
prova då dessa ljuvliga ”fattigare riddare”.

Till 5 nutellarullar behöver du:
5 rostbröd
5 klickar nutella
färska bär

1 ägg
2 msk mjölk

smör till stekning

Garnering:
socker + kanel

Gör så här:
Skär bort kanterna på rostbröden.
Kavla ut dem med en brödkavel tills de blir helt platta. Vispa ihop ägget med mjölken och lägg i en lite tallrik. Förbered äben en tallrik med socker och lite kanel som du rör ihop. Bred över nutella och lite färska bär över de platta toasten. Rulla ihop till små rullar. Doppa runt dem i äggblandningen och stek dem runt om i stekpannan med rikligt med smör. Ta upp och doppa dem i sockerblandningen.

Klart att serva med massor utav färska bär.

1

One response to “Fattiga riddare med nutella

  1. Cecilia Hedström skriver:

    Hej mitt namn är Cecilia 52 år jag bor i Båstad och hos mig bor min 17 åring på heltid och vår lilla hind Tiffany. Jag har en särbo som jag träffar på helgerna då vi bor 17 mil i från varandra.. jag arbetar som kock på Ica dör jag lagar lunchlådor på mat som börjar bli dålig. Fixar smörgåsar till butiken samt catering.. jag älskar mitt arbete med att jobba i ett kök :))) tack för en bra blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *