Gårdagens Bal

Gårdagen swishade förbi snabbt som bara den.
Sonen skulle ju iväg på bal, så det var lite planering inför det. Men alltså tänk… att min äldsta blir 19 år i år, i över halva mitt liv har jag varit mamma. Mamma till världens finaste ungar, är så tacksam för min lilla familj. Vi åkte självklart ner och fotade Jacob & hans kompisar innan balen. När jag stod där och såg min förstfödda stå där med sina kompisar, uppklädd i kostym, lycklig och förväntansfull inför livet. Ja då tackar man för vattenfast mascara.

Tur med vädret hade de igår också. Precis lagom varmt och sol.

Här stod grabbarna utanför Domkyrkan.  Jacob i mitten, Felix till höger och Eddie till vänster.


Jacob och hans söta bal-dejt Liza.

Stiliga bal-par redo för att gå och äta tjusig trerätters på PM 

Jahopp, det var den balen det. Jag hörde att Jacob öppnade dörren här någongång efter klockan två i morse. Lite trött idag, men det hör nog till efter en balkväll. Haha…  Så nu är det bara en vecka kvar till studenten. Tält ska byggas, bord ska hyras, mat ska fixas, porslin ska lånas och ja… ni förstår det kommer bli en hektisk vecka.
Och rolig, så himla stolt över att han är klar med gymnasiet nu.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

Så fina !

Gūlay
5 år sedan

Ja jag vet hur det är fixa för studenten,2013 och 2016 ordnade jag för mina barns student. Det var både jobbigt och roligt:)

Susanne
5 år sedan

På fredag har min son sin bal. Och han kommer att ha samma färg på kostym och bälte som Jacob – så snygga! Jag var och tittade i lördags på första omgången studenter som salmades vid Kalmar slott och fotades i stadsparken. Vilka klänningar!! Och vilka stiliga killar!! Jag såg en temperatur på runt 29 grader nu på fredag – svettigt värre. Kommer nog också att fälla en tår. Bävar nästan lite för utspringet nästa onsdag då känslorna lär svalla över alla bräddar! 🙂

5 år sedan

Visst är man stolt, även jag är ”förstagångsstudentmamma” om det nu finns nåt som heter så…;) Vi hade bal här i söndags, och student på fredag.. VIsst är det roligt!
Kram Gunilla

Nästa inlägg

Chokladbiskvier i långpanna

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x