Syrentiden är här

Tjingeling raringar,

Vad roligt att ni gillade min nya kokbok. Den har legat på första plats sedan den kom nu. Hur stolt blir man inte?! Tack fina ni för att ni trodde även på denna boken, den blev verkligen så fin. Hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag. Idag skiner solen för fullt över småstaden, ännu en dag med sommarvärme. Och det är ”Mellan hägg och syren då är det som vackrast”, det säger alltid barnens farmor. Och hon har så rätt, allt är nu grönt och hela trädgården blommar.

Vi har så mycket syren på tomten, ljuslila, mörklila och vita.
Doftar helt magiskt. Men det är inte bara en vacker blomma ni visste väl att ni kan göra den godaste saften av syren. Precis på samma sätt som man gör fläderblomssaft.

Ni hittar mitt recept HÄR

Nu ska jag städa undan i köket efter en hel dags bakande,
Sedan ska Nomi och jag på valpkurs med Charlie. Vi ska öva på möten och gå fint i koppel.
Det blir minst sagt spännande.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Lax i krämig currysås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x