Städa, plocka och rensa

 Tjingeling, 

I dag har jag försökt jobba undan det mesta, medan jag mellan varven sprungit och plockat, städat och donat. Det behöver bli en del varv till återvinningen innan visningen. Några möbler ska ut på blocket, och en del måste kastas. Så det känns bra att börja i tid.

Lite nya växter, välbehövligt. Då alla mina andra hade vissnat. Hopplös på att komma ihåg att vattna.
Mellan städjobb och fakturering fotade jag lite bakverk. Denna är så god! Kommer snart på en blogg nära dig.Sen kom jag på att jag inte beställt Jacobs studentskylt. Så då var det bara att gå igenom alla lådor med fotograferar. Hittade så många fina på barnen. Så det tog sin lilla tid.
Dessa gamla på Thelma och Melvin, de ska jag rama in. Det är flera Som sagt att de klippt sina söner i samma frilla som Melvin hade när han var yngre. Den coola med tuppkammen.  Här hade han dock bestämt sig för att bara spara ut sitt hår. Men tillbaka till studentskylten, jo jag hittade ett bra kort. Så nu har jag beställt den också. Check ✅

Efter maten ska jag och hundarna ta en tur till skogen. Men jag kikar in om en liten stund igen.

Kanske ses vi då!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Vegetariska Moussaka

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x