Vår lördag ”so far”

 

Sommar, sommar, sommar…. Trallallallallaaaaa..
Blir man på bra humör eller vad när solen skiner. Vi ställde klockan på åtta för att inte sova bort hela dagen ( vi är ju som bekant rätt morgontrötta om vi inte ställer alarm ) Dock hade jag redan varit uppe en vända vid fem någon gång då Charlie var tvungen och ut å rastas. Ibland har hon lite svårt att somna om när hon vaknar vi den tiden, men får hon hoppa upp i vår säng så sover hon som en stock… Så så fick det bli.

Min händiga make har fortsatt att snickra pooldäck, det går framåt nu eller hur. Vi ska byta all trall, även ut mot bryggan så det blir enhetligt. Altandäcket runt huset byter vi nog först nästa år, för att slippa ta allt samtidigt.   
Medan han har jobbat så har jag fixat med markservicen, städat, tvättat och lagat mat. Haha det där typiska. Fast vi brukar faktiskt dela på det, så snart är det min tur att ut och skruva lite. Under åren har vi renoverat mycket, så lägga golv, tapetsera och måla är vi båda rätt grymma på nu.

Jag grillade kyckling och halloumiburgare till middag. Mumsigt.
Serverade vatten i den snygga karaffen jag fått från svärmor. Tror den var från HM, gillar guldkanten runt om. 
Charlie har haft en intensiv ”träningsdag” : med lek på ängen, jaga pinnar, träna på att gå i koppel, och så avslutningsvis ett dopp i havet & lek i sanden. Ett bad & schamponering senare så ligger hon och snarkar högt i soffan. Hon lär nog sova resten av kvällen nu.. Hahah. 

Nu ska jag och Nomi ut till Jonathan och hjälpa honom med bygget.
Hoppas ni får en riktigt fin kväll,

På återseende.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carro
5 år sedan

Hihihi vilken trött liten sötnos, så gulliga öron! <3 🙂

ma
5 år sedan

vad bra att ni kan fixa och dona då går det ju åt lite kalorier med!😁

Anna
5 år sedan

Hej. Vad använder ni för trallvirke? Vi håller också på att bygga ut altanen och har tittat på komposit bla, men har inte bestämt oss än.

Frida
5 år sedan

Så fantastiskt det ser ut. Får jag fråga hur du kryddar kycklingen du grillar? marinad, köpt eller egengjord?

Nästa inlägg

Jordgubbstårta med maräng

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x