INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Grekisk kycklinggratäng

Jag har aldrig utgett mig för att vara någon mästerkock. Jag bjuder bara er på den maten vi lagar hemma. Enkelt, snabbt och smidigt – det är min melodi. Önskar ni mer avancerat, så googla runt, internet har massor av recept att erbjuda.


Det här behöver du till 4 personer :
800 gram kycklinginnerfile
salt & peppar + torkad timjan
2 1/2 dl creme fraiche
2 1/2 dl vispgrädde
2 tsk dijonsenap
2 tsk kinesisk soja
2 msk kycklingfond
2 nypor strösocker

Toppa med knaperstekt bacon & smulad fetaost

Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg filéerna i en ugnssäker form salta & peppra och krydda över timjan, vispa ihop alla ingredienser till såsen och häll över filerna.
Ställ in i mitten av ugnen, i 20 minuter eller tills kycklingen är klar. Strö över knaperstekt bacon, smulad fetaost och färska örter.

Servera med ris, potatis eller en god sallad.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

Och dagen tips från mig till dig….. Missa inte de sötaste & vårigaste sängkläderna ever. 
Nu för halva priset d.vs 199 kronor – KLICKA HÄR 

❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ ❤️ ❤️  ❤️ 

10
Prenumerera
Notis om

32 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carin
6 år sedan

TACK för allt fint du delar med dig.
Så roligt att få avsluta dagen med att få läsa om dina äventyr
Nu skulle jag bara in för att kika i din Goa recept bank för att hitta något gott att lägga på grillen.
Hos dig får man en ren och fin bild på hur gott det kan bli.
Sen om man är mästerkock eller amatör spelar väl ingen roll.
Ha en fin dag och ta hand om dig och njut av det sista på ditt äventyr🌸/Carin

jennysmatblogg
Reply to  Carin
6 år sedan

Tack snälla för din söta kommentar.
Det värmer verkligen,
vissa dagar väger en trist kommentar tyvärr mer en 100 positiva. Så kan det vara, så tack för att du gillar och uppskattar bloggen.
Kram

Marlene
6 år sedan

Det är därför jag älskar din blogg,det ska inte vara avancerat att laga mat.Så skönt att kunna använda dina recept när man kommer hem från jobbet utan att hinna svälta ihjäl innan det är färdigt🙂Tack för en verkligen bra blogg med många goda recept som används flitigt här hemma👍

jennysmatblogg
Reply to  Marlene
6 år sedan

Tack snälla du. Vad roligt att ni provar massa recepts från bloggen.

Viola
6 år sedan

Dina recept är precis vad man behöver, för allvarligt talat så lagar jag mer vardagsmat än jag lagar ”fin mat” och för övrigt, så det ”fin mat” jag nu har lagat i mina dar kommer från din blogg de också 😉 Så fortsätt gärna göra som du alltid gjort, så blir 99% av dina läsare lyckliga 😉 Njut av Korsika!

jennysmatblogg
Reply to  Viola
6 år sedan

Men tack fina Viola, vad dessa ord värmer.
Kram

Jess
6 år sedan

Och det är därför du har så många följare! Älskar din smidiga och ”enkla” mat för den är så himla god! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Jess
6 år sedan

Gölliga du, tack det där behövde jag höra idag <3

Annelie
6 år sedan

Så många goda recept jag lagar från din blogg !

jennysmatblogg
Reply to  Annelie
6 år sedan

Tack <3

Mariah
6 år sedan

Det är ju precis därför vi följer dej, Jenny! Heja dej! Ha en underbar resa!

jennysmatblogg
Reply to  Mariah
6 år sedan

Tack fina, ibland värmer era söta kommentarer en matbloggares hjärta lite extra. Tack.

Sofie
6 år sedan

Vet inte hur jag skulle klarat mig utan dina recept,både mat o efterrätter. Alla tycker jag gör så goda efterrätter o tårtor😉😉😉😉😉😉🤗🤗🤗

jennysmatblogg
Reply to  Sofie
6 år sedan

<3

Jennie
6 år sedan

Älskar recepten, inspon och den mysiga tonen som finns i bloggen. Blir alltid glad (och hungrig) när jag läser din blogg! Heja dig!

jennysmatblogg
Reply to  Jennie
6 år sedan

Tack snälla var gulligt skrivet <3 Det betyder mycket

Emma
6 år sedan

Du har fått mig att börja laga mat! Det är guld värt med inspiratörer som dig när man ska börja lära sig ❤

Hanna
6 år sedan

Älskar din blogg och dina recept, tittar in här i princip varje dag! Ska jag googla efter något recept blir det i 99% av fallen att jag skriver ”Jennys matblogg” efter receptet jag söker. Är alltid nyfiken på hur just dina recept ser ut! Bry dig inte om elaka kommentarer, vi är så många som uppskattar din blogg precis som den är! 💖

Vicky fyhrlund
6 år sedan

Jag älskar dina recept. 😍 så gott.. Å jag älskar att de inte är så jäkla krångligt med en massa konstiga ingredienser som man knappt vet vad de är eller vet hur man ska få tag på. 😄 jag hatar att laga mat. Men ska jag laga något nytt så är de som sida jag letar recept å inspiration på. 😊❤
Där emot älskar jag å baka å är rätt bra på de om jag får säga de själv. Å jag använder även där ofta dina recept.. dom är toppen. Verkligen rätt smak på allt om man kan säga så. 😊❤ tro på dig själv. Du är toppen. Kram

Erica bergström
6 år sedan

Dina recept är dom bästa, jag har aldrig misslyckats med dom recepten jag får från dig😀

Anna-Vera
6 år sedan

Dina recept är jättebra, har jag idetorka finns det alltid nåt gott i din blogg, ha en trevlig resa kram Anna.

Ida Roos
6 år sedan

Älskar dina recept just för att dom är enkla,goda, smidiga, går snabbt o inte har 100 ingridienser, Vi har hittat flera recept som vi lagar med jämna mellanrum <3

5 år sedan

Vem vill ha avancerade recept!? Jag älskar din blogg och dina recept och Tycker det är så kul att läsa om dina resor!
Har följt dig något År och det kommer jag fortsätta att göra! 🙂
Ha en fin dag! Kram Emelie

Eklund
5 år sedan

Älskar dina recept, goda och enkla! Trevligaste matbloggen!

Tonårsmamma
5 år sedan

Jag är ingen vidare kock men tack vare dig och dina recept har mina tonårspojkar många favoritrecept . Snabbt , enkelt och framförallt inte en massa konstigheter. Tack för att du delar med dig .

jennysmatblogg
Reply to  Tonårsmamma
5 år sedan

<3

Sara
5 år sedan

Jag fattar faktiskt inte varför folk som inte gillar en blogg/instagram vad det än gäller lägger sin tid på att läsa/titta o sen bara kommentera negativt. Det förklarar ju bara hur korkade de är !! Jag använder ofta dina recept 😊

Kristina
5 år sedan

Hur titulerar man en mästerkock egentligen? Laga minimala rätter av ingredienser som man varken har råd med eller hittar i en vanlig affär? Jag tycker en mästerkock är någon som är uppfinningsrik a la man tager vad man haver och lyckas laga mat alla uppskattar. Jag har haft anorexi i många långa år och det är så skönt och tryggt att läsa din blogg för det är aldrig någon kalori- eller vikthets utan bara ett sunt förhållande till mat att det är något vi både behöver och är ett glädjeämne. Håller med att stämningen på din sida är underbar och det är roligt att få följa med på dina resor och se din fina familj 💕. Försök att inte bry dig om alla nättroll, det gör ont men de är små människor med stor avundsjuka… Stor kram

2 år sedan

Den här är jätte god jag hade ris och sallad

Anita
1 år sedan

Denna grekiska kycklinggratängen är jättegod. Älskas av alla i familjen med 3 tonårskillar. Mums. Heja dig Jenny och Gott Nytt År / Anita

Amanda
1 år sedan

Kan man göra det här maträtten på fläskytterfilé istället för kyckling?☺️

Marianne Ålstig
1 år sedan

Gillar dina recept, passar mitt intresse för mat, lätt, gott, och enkelt att laga 🙂

Nästa inlägg

RESEGUIDE KORISKA

32
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x