RESEGUIDE KORSIKA

Hej hej,

Hoppas ni haft en härlig söndag, det har verkligen jag!
Jag startade dagen med en god frukost, all mat är så superfräsch här på hotellet. sen smakar väl alltid frukost så mycket bättre utomlands, speciellt när man kan äta den utomhus med en kopp nybryggt kaffe.


Efter frullen snörade jag på mig skorna för att ta en Powerwalk och kolla in mer av staden. Jag föredrar resor där man får uppleva mycket, och vara aktiv iallafall en del av dagen. På denna resan jag är på kan man både boka in sig på vandringsresor, båtutflykter och guidade bussturer. Stort gilla på det.

Jag vet att ni vill veta ännu mer om vart jag bor, hur man kan boka & vart man flyger ifrån, och det kommer. Jag kommer skriva ner själva sammanfattningen av resan och alla dess utbud så snart jag hunnit med att se och uppleva allt.

Vi fick lite mulet efter lunch idag. Och Korsika är vackert även när inte solen skiner från klarblå himmel.
Jag bara älskar medelhavsklimatet. Lunchen åt jag på hotellet, en grillad tonfik med sallad. Helt perfekt grillad, mums!


Sedan gick jag ner på byn igen för att ta en kopp kaffe och kika på folket. Det är så mysigt att promenera runt i gamla städer.
Tycker inte ni också det, finns nya saker att se överallt.

Vackra gränder finns det gott om här,
staden ”Ille Rousse” har en vacker pittoresk atmosfär.

Trevliga ”Lísula” stannade jag till på, här kan man både fika, äta lättare lunch eller äta pizza.
Så härligt med uteserveringar i var och varje hörn.  Här kommer en bild gårdagens middag som jag åt på ”Léscale” som är en annan trevlig restaurang. Extra trevligt om du hamnar på uteserveringen med utsikt rakt ut mot havet.

Friterat från havet på en salladsbädd, jag hade tänkt att äta musslor som är min favvo men blev rekommenderad denna av servitrisen. Mycket gott, och ikväll ska jag äta 3-rätters på hotellet. Hört mycket positivt om detta bland övriga gäster, så det ska bli roligt att provsmaka.

Men nu skiner solen igen mina vänner så nu ska jag pysa ner till poolen och svalka mig en liten sväng.

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ma
6 år sedan

oj så avis man blir..😁äta God mat på restaurang..vill också det….

Anna
6 år sedan

Kan du inte åka till Tanzania eller Sydafrika?
Vill så gärna läsa om olika sorters safari ?

jennysmatblogg
Reply to  Anna
6 år sedan

Sydafrika var jag ju förra ,månaden, ett fantastiskt land.
Finns hur-mycket-safari-som-helst.

Anna
6 år sedan

Eller finns det fler ställen man kan uppleva safari på??

jennysmatblogg
Reply to  Anna
6 år sedan

Tanzania står på önskelistan, jag hoppas på att få uppleva innan jag fyller 40 <3

Gūlay
6 år sedan

På vilket sätt blir detta jobb resa? Kommer du beratta mer om det? Jobb eller privat du har det härligt njut bara.

jennysmatblogg
Reply to  Gūlay
6 år sedan

Absolut 🙂 min kund denna gången är ett resebolag. Så Ni kommer få läsa min sammanfattning/ restips om resan om några dagar☺️

Pernilla
6 år sedan

Är du ensam på resa? Ser så ”tomt ut” på bilderna, dock hur mysigt som helst. Vilka fina stränder, härligt.

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
6 år sedan

Jag är ensam på resan ☺️ säsongen har inte börjat här än därav lite turister 😃

Pernilla
Reply to  jennysmatblogg
6 år sedan

Är du ute å rekar för nya böcker eller behöver du ”fly hemmet” och fått nog av alla grytor😂😂

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
6 år sedan

🙂 Haha… Nej då jag är iväg på jobb. Men visst matinspo får man ju alltid.

Jenny
6 år sedan

Är det via Langley?

Nästa inlägg

RESEGUIDE KORSIKA

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x