På mitt nattduksbord och poolplaner

Hej där fina,
På mitt nattduksbord står nu lite spretiga vitsippor och violer, så söta. Det var Nomi som plockade in när vi kom hit igår.  Här i Kalmar grävs det och byggs för fullt. Det är projekt poolbygge på gång här. Vi beställde poolen redan förra sommaren, men eftersom den inte skulle blivit klar för än till hösten så valde vi att vänta tills nu. Det är mycket val att göra :vilken slags pool, vilken liner, vilken storlek, lampor och pooltak. Ja ni förstår ju.
Men det blir nog toppen när det blir klart. Nu ska jag och Jonathan ge oss iväg och kolla virke, för vi bestämde oss till sist för att vi kör på trall till pooldäcket. Vi var inne på sten innan, men inser att det inte funkar så bra här. Jaja, världsliga bekymmer.

Kikar ni in på Instastorys så ser ni hur långt vi kommit.
@jennysmatblogg 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jonna
6 år sedan

Skulle du kunna ta en ordentlig bild på rummet så man ser färgen på väggen. Jag älskar den färgen och hade tänkt måla så i mitt sovrum. Tack på förhand!

Nästa inlägg

Hastbullar med kanelfyllning

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x