Uppdatering insamling

 

**** En uppdatering från vår insamling ****

Många av er har hört av sig till mig sedan vi startade insamlingen. Många livsöden, barn som blivit sjuka,  som kämpar för sitt liv. Så fruktansvärt att man knappt kan ta in det. Att få se sitt barn sjukt, och inget kunna göra. Maktlösheten, oron och hela familjen som påverkas av sjukdomen. För att sedan kanske i de hemskaste fallen, förlora sitt barn, sin syster eller sin bror!… Det ÄR det värsta man kan vara med om. Och det är just därför tycker jag att denna insamlingen är så viktig.

🎈  🎈  🎈  🎈  🎈  🎈  🎈  🎈  🎈  🎈  🎈

Det har redan nu kommit in pengar till insamlingen, och det känns fint. Fast jag tror att vi kan göra ännu bättre. Det tar någon minut att knappa in de olika betalsätten, och VILL ni ge en gåva så uppskattas det tålamodet.

⬇ ⬇ ⬇
‭KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED I INSAMLINGEN ” JENNYS MATBLOGG MED VÄNNER” 

Tyvärr har jag har fått massor av mail om att betalsätten inte har fungerat för alla. Dessvärre erbjuder inte sajten swish för sådana här insamlingar.

🙏🏻            🙏🏻          🙏🏻

Psssst…. det är löning idag, så nog har ni råd att avvara en liten peng.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

HALLONRUTOR MED KRÄMIG VANILJ & HALLON

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x