Bekämpa barncancer

Hej där,

 

Jag är så tacksam för att vi i min familj har fått vara friska, och hoppas såklart att vi får fortsätta vara det. Men så ser det inte ut i alla familjer. Många barn är sjuka i cancer, och till och med dör. Det är så hemskt att tänka på det! Med detta så ville jag skapa en egen insamling för barncancerfonden. I runda slängar har jag 300000 unika läsare här varje vecka, tänk om alla kunde bidra med en slant. Jag kickar igång insamlingen och skänker 10000 kronor.
Och 10 kronor är mer än ingenting…. Så kom igen nu! Tillsammans kan vi göra skillnad. 🎈🎈🎈

Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år. Idag överlever 80% av de barn som drabbas, men det räcker inte. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år. Snart ska målinriktade läkemedel kunna kombineras med immunterapi så att ännu fler barn kan överleva, med färre komplikationer senare i livet. Fler gåvor behövs för att det självklara målet ska nås; alla barn som drabbas av cancer ska överleva.

Känns det som om du vill vara med mig och bekämpa barncancer.
LÄMNA DITT BIDRAG HÄR

 

WOOOOW! Vi är redan uppe i över 25 000  :- 
Tack alla ni som är med och deltar! 

Om det är problem att föra över era bidrag via mobilen. Så prova via datorn. Tack!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
MARITA
6 år sedan

Så himla bra initiativ. Har inte mycket pengar just nu. Pengar som jag inte skänkt om du inte startat insamlingen. Bra jobbat!

jennysmatblogg
Reply to  MARITA
6 år sedan

Tack, ja tillsammans kan vi förändra.
Hoppas att alla som har möjlighet att sätta in en slant gör det.
De kommer väl till användning för barncancerfonden.

Jenny
6 år sedan

Tycker att folk kan ta tillfället i akt att bli månadsgivare! Jag ger inte mycket, 200 i månaden, men det är absolut bättre än ingenting. Inga föräldrar ska behöva se sina barn dö i cancer!

Nästa inlägg

Tre fräscha efterrätter

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x