Pore Mask

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

Välkommen härliga Måndag,

Hoppas att ni fått en fin start på dagen. Jag vaknade tidigt av en morgonpigg liten Charlie som började gny. Jag kastade mig upp ur sängen snörade på mig morgonrocken och hoppade i de fula foppatofflorna och sprang ut med henne. Det måste gå undan när de är så här små. Sedan blev det frukostdags för lillan, och sedan ut i kylan igen. Ja, alla som haft hundvalp vet att man får springa ut och in med de små liven så fort de ätit, lekt och sovit. Det är mycket jobb med valpar, det får man inte glömma men så mycket glädje en hund ger. Efter min frukost så ville jag lyxa till mitt trötta ansikte lite granna.
Hemmaspa är underskattat!

Jag vet inte hur det är med era skönhetsrutiner, men nu när det närmar sig vår är det lite extra roligt att ta hand om sig. Och min hy blir rätt trött av den kalla vintern, och sömnlösa valpnätter. Så jag försöker skämma bort den med lite extra produkter. Har jag 20 minuter extra på morgonen så lägger jag denna ler-mask innan jag sminkar mig. Den får porerna att minska och hyn blir babylen.

Pore mask är en ansiktsmask som suger ut talg, döda hudceller, den stänger porerna och gör dem mindre. Jag gillar att man får ett synligt resultat med en gång. 

Hur gör man då? 
Jo, applicera ut Pore masken i ansiktet, låt den stelna i 15-20 min och skölj sedan av med ljummet vatten. Denna masken använder jag ofta, gärna innan det är dags för fotograferingar eller man vill känna sig lite extra fin. Jag tycker sminket sitter snyggare när man börjar dagen med denna.

15-20 minuter är precis lagom tid för att landa med en kopp kaffe i soffan, eller kika runt bland bloggarna.
Lätt som en plätt och ni kommer märka skillnad. Detta tycker jag är bästa grunden för att lägga make up:en på.

Nu har jag ett grymt erbjudande till alla mina fina läsare som också vill prova.
Med rabattkoden: warsen får ni hela 30 % på er beställning.
Klicka er in på maybeauty.se eller kom direkt till erbjudandet genom att

KLICKA HÄR 

Fotograf : Nomi 🙂

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Catarina
6 år sedan

Tack för rabatten. Jag älskar dessa.
Mina stora porer försvinner på nolltid 😍

jennysmatblogg
Reply to  Catarina
6 år sedan

Visst är de grymma 🙂

Lena Ödell
6 år sedan

Beställt. Ser fram emot att prova dessa har länge velat testa.

Lena Ödell
6 år sedan

Hoppas du kommer med bra rabatt på deras fotmask snart. Är typ beroende av dem.

Nästa inlägg

OREOBOLLAR

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x