För bara 69 :- kan du köpa min STORA KAKBOK

DETTA INLÄGG INNEHÅLLER REKLAM FÖR MIN BOK

Oh majj Gaaad….

 jisses vilket bokrea det är nu, man kan verkligen fynda massa fina böcker. Jag letade själv runt på nätet för att uppdaterad min kokbokshylla här hemma. Och hittade min egna bok helt galet prissänkt. Hur kan de ens sälja den så billigt…. haha. Så för bara halva priset kan du nu köpa den stora upplagan.

ENDAST 69 :- kostar den,  KLICKA HÄR för att komma dit.

 

img_2827

Den finns även på adlibris för 79 :- vilket också är superbilligt,
men bokus hade som sagt bästa priset. För den som är nyfiken så finns faktiskt en bild på adlibris sida, på min kommande kokbok. Känns spännande, och pirrigt, eftersom jag inte ens själv har hunnit få känna och bläddra i den.

img_2840

I allafall… vill du ha ett exemplar av boken och dessutom fynda den till detta vrakpris
Så kan du passa på att beställa den HÄR

1

10 responses to “För bara 69 :- kan du köpa min STORA KAKBOK

 1. Malin skriver:

  Tusen tack för tipset! Beställde den direkt som födelsedagspresent till min tjej som fyller 14 om någon månad. Hon älskar choklad och att baka med godis! 🙂

  1. jennysmatblogg skriver:

   Roligt, hoppas hon kommer gilla den 🙂

 2. Hanna skriver:

  Hej Jenny,

  Jag fick boken i julklapp 😍Älskar den och har provat många recept.
  Nu har jag beställt hem ett gäng för att ge bort i påsk när vi är bortbjudna.
  Tack för en underhållande blogg. ❤️

  1. jennysmatblogg skriver:

   Vad gulligt, hoppas de uppskattar boken. 🙂

 3. Hanna skriver:

  När kommer kokboken? Längtar ❤️❤️❤️

  1. jennysmatblogg skriver:

   Augusti / september :))

 4. Gülay skriver:

  Hej Jenny din kommande kokbok middagstipset från Jennys matblogg dessa 70 recept är det recept som du har publicerad här på bloggen innan? Om inte är det typ samma typ av recept med mycket grädde och creme fraiche?

  1. jennysmatblogg skriver:

   Hej hej,
   Det mesta är nya recept. Men såklart är det en lite favoriter från bloggen också.

 5. Anna skriver:

  Jag gjorde din silviakaka innan, glasyren täckte knappt kakan och jag har en sån långpanna som du skrev:-(

  1. jennysmatblogg skriver:

   Vad konstig. Jag brukar alltid få över…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »