Kapstaden

Hej hej, 
Nu sitter vi på flygplatsen i Dubai, väntar på vårt flyg hem. Så jag tänkte försöka få upp lite mer bilder från vår resa, delar upp det i lite olika delar så att det inte blir för mycket bilder. Vi lämnade vår mysiga lodge utanför Johannesburg och styrde kosan mot Kapstaden. Eller ja först mot Johannesburg igen för att ta ett inrikesflyg, det tar cirka två timmar att flyga. 

Det var lite förseningar med flygen så vi vart inte framme på nästa stopp för än på kvällningen. Men istället för att sura för att vi blev sena så hann vi jobba ett par- tre timmar extra på flygplatsen.

Och vilket vackert ställe vi kom fram till, en av de vackraste vingårdar jag sett. Omgivningarna var magiska.

Jättetrevlig personal, som var så hjälpsamma och omtänksamma.

  
Här satt vi och åt frukost ute i solen, under en pergola som var täckta av vinrankor.

Klockan ringde vid halvsju, och v startade dagen med löpning…. Eller Hehe..  men bara för några av oss.
Vissa sov, och jag valde att fota istället för att springa. Men jag fick så mycket fina bilder. 
Sydafrika är verkligen jättevackert, finns så mycket att se och göra här. 
Löpturen på väg upp i bergen. 
Sedan lite god frukost på det. Och sedan var det jobb,jobb och jobb. Jag har lärt mig massa under denna korta och intensiva vecka. Och träffat så många nya trevliga och drivna människor. 

Måste bara visa utsikten från vår lilla stugby i bergen. Trots att jag inte är världens mest morgonpigga så var det inte alls jobbigt att stiga upp i ottan till denna vy. 

Inne i Sarahs och min stuga var det både kök, vardagsrum, 2 sovrum med tillhörande badrum. Enkla och jättefina

Det har tagit jättelång tid att få iväg detta inlägg, nu sitter jag på Arlanda och väntar på mitt flyg till Kalmar. Sedan har jag bara 2 timmar kvar hem. Rest över 24 timmar, men som tur va kan jag sova på flyget så känner mig inte så trött iallafall.

Fler bilder kommer, vi hörs lite senare när jag är hemma i Växjö igen!

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulrika
6 år sedan

Åh så fint det ser ut! Tack för alla resebilder du delar med dig av!!!!

jennysmatblogg
Reply to  Ulrika
6 år sedan

Roligt att du gillar ❤️

Bettina
6 år sedan

Underbara underbara Sydafrika. Var där 2006 med min sambo, är nog dags att åka tillbaka efter att sett dina bilder. 😍

6 år sedan

Så sagolikt vackert det ser ut att vara där ni var. Jag förstår att det var inspirerande att vistas i den miljön. Härligt att ni verkar haft det bra trots den långa resan.
/Sandra (http://kojatillslott.se )

jennysmatblogg
Reply to  Sandra
6 år sedan

Helt galet vackert

Nästa inlägg

Baconinlindad kyckling i himmelsk sky

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x