Face Mask

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

Hej där, 

Hoppas att er dag har börjat riktigt bra, det har min. Det är verkligen roligt att ni varit så många som följer med oss på denna resan, och alla härliga tips ni kommer med. Något jag märker när man reser mycket är att huden behöver lite extra vård och omtanke. Både innan resan och efteråt. Så förra veckan hade jag lite hemmaspa. Med denna Face Mask känns hyn så fräscht efter behandling.

Som ni vet så har ju jag under lång tid samarbetat med Maybeauty. Detta eftersom jag verkligen gillar deras produkter, och också använder dem regelbundet. Face Mask som de har i deras sortiment är så grymt bra, och den vet jag att många av er också gillar. Ni som inte har provat den har säkert sett den överallt i sociala medier, och jag förstår att den är populär.
Jag gillar den jättemycket, eftersom man med en gång efter behandlingen ser skillnad.

Minst varannan vecka kör jag en omgång med denna härliga ansiktsmask.
Hehe… Jag hoppas varje gång jag har den på att det inte ringer på dörren…. Man kan ju skrämma folk med den här.

  Hur fungerar Face Mask? 

 Jo, den tar bort död hud, pormaskar, olja i fet hy och motverkar acne. Resultatet ger en lenare, fräschare och jämnare hy.
( Produkten är inte testad på djur )

Applicera på masken i ansiktet undvik fjuniga ställen såsom ögonbryn & lilla mustaschen. Och låt masken torka 30-40 min, sen drar du av masken och med den så försvinner orenheterna i hyn.
Det kan göra ont första gången man drar av den,
men nu när jag använder den så tycker jag inte att det känns så mycket.

 

Efter behandlingen så sköljer jag med ljummet vatten, och smörjer in mig med en fuktgivande mild dag- eller nattkräm.
Efter behandlingen vart jag len och rosig som en nyponros.

Nu har jag ett superduper bra erbjudande till er som vill prova denna produkten: 
Med rabattkoden jennywarsen får ni nu 30 % på detta grymma paket.
Eller KLICKA HÄR för att komma direkt till erbjudandet

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Nybakade kanelbullar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x