Vinterpromenad och frukostbröd

Godmorgon,

I går blev det en promenad vid lunch med Annika, jag siktar på minst 10 000 steg om dagen. Blir så mycket piggare av frisk luft och powerwalk och än så länge går det bra med detta motionsmål. Klart att man skulle kunna börja gymma också, och det vill jag gärna när tiden kanske räcker till bättre. Ett snötäckt Växjö bjöd gårdagen på-.

Igår gick hela dagen till att jobba med Bloggflytten samt planera den kommande resan till Sydafrika, så det blev ett antal telefonmöte. Men idag blir desto mer matlagning och planering, det gillar jag. Eller jag gillar faktiskt all kontraster i  mitt liv. Ibland går jag omkring en hel dag i mjukiskläder och jobbar hemifrån, för att nästa vecka åka till Barcelona och jobba därifrån i flera dagar. Jag har världens roligaste jobb, och går alltid till datorn med ett leende.

Det bästa med mitt jobb är nog ändå att jag får vara så kreativ, och laga mat och baka samt vara matkreatör.
För er som letar goda frukosttips så ville jag lyfta fram detta goda lantbröd.

Recept hittar du här


0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
6 år sedan

Hej, jag måste bara fråga, jag letar efter recept på renskav gryta. Jag hade för mig att jag sett recept på det här inne men jag hittar inget. Jag kan ju ha kommit i ihåg fel. Jättefin blogg du har!

Elin
Reply to  Anna
6 år sedan

Receptet som finns på hemsidan hos det märket som säljer renskav (minns inte namnet) är jättebra.

jennysmatblogg
Reply to  Elin
6 år sedan

Så fint när ni hjälper varandra här i kommentarsfältet! Uppskattas 🙂
Nej jag har inget recept med renskav i arkivet.

Anna
Reply to  Elin
6 år sedan

Okej, tack så jätte mycket! 🙂

Nästa inlägg

Bahamas

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x