RÄKSEMLOR

Hej hej,

Då var jag nyss hemkommen efter en dag på Spa (Majj gadd så lyxig start på veckan) Sen vart det jobblunch och möten.  Det är så mycket spännande på gång på mitt jobb nu, jag kikar in lite senare och berättar mer om min dag. Innan dess tyckte jag att det var läge för att tipsa om VÄRLDENS GODASTE semlor. Nämligen räksemlor, mumsigt värre.

Missa inte att följa mig på instagram : @jennysmatblogg för fler mat- & baktips.

IMG_6885 (1)

Du behöver
Frasiga frallor
Smör
Några salladsblad
Skagenröra ( recept finns här )
Handskalade räkor
Citron
Hårdkokt ägg
Dill kvist

Gör så här:
Skiva av toppen, gröp ur lite av brödet, för att få plats med fyllningen.
Fyll med allt gott du får plats med och på med locket.

Servera och njut

IMG_6843

IMG_6834

2
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Gud vad gott det där såg ut.

Gūlay
6 år sedan

Tilltalar ögat ja men den är säkert svår att äta:))

Nästa inlägg

HOLMGRENS I VÄXJÖ

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x