Citronpepprig lax

Hej där,

Jag ska snart kila iväg på lunchmöte men ville kika in och säga hej till dej innan. På lunchen igår fick vi klart Nomis presenter, det är lätt i den åldern när de faktiskt önskar sig saker. Så vi visste precis vart vi skulle gå och handla. Beställde även böcker till henne i helgen, men de har inte kommit än… Får hoppas att de kommer imorgon så hon får dem till födelsedagsmiddagen iallafall. Det blir inte köttbullar som jag trodde, nej hon önskade sig tacos… så det ska jag handla hem till i kväll.

Något annat som är gott är lax, och det går att variera i det oändliga.
Här med massa citronpeppar, lite dill och lite chiliflakes och skjuts in i ugnen.

Servera med dillstuvad potatis eller något annat gott tillbehör.

Nu måste jag göra mig iordning och förbereda, så jag inte kommer försent

Hej på ett tag.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Det vattnas alltid i munnen när man kommer in på din blogg

Nästa inlägg

#caffeslatte

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x