VÄRNAMO

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED HOLMGRENS BIL

 

 Hej där, 

Hoppas du fått bästa starten på dagen!
Det är så mycket nya roliga & spännande projekt som drar igång nu i januari. Min kokbok ska vara så gott som klar om några veckor, även om den inte går i tryck förän till sommaren. Sedan mitt nya samarbete med Holmgrens Bil, som är en av är en av Sveriges största privata bilhandlare. Här ska jag tillsammans med föreläsare närvara vid tre kvällar där det bjuds på mingel, intressanta föreläsningar och tävlingar. Nu är ni ALLA vip-inbjudna av mig, men det är begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller. Wihooo så roligt det ska få bli att träffa er. Så se hit nu Värnamo-bo med omnejd, hur har du det måndag den 15:e Januari?

Jag kommer bjussa på lite lättare tilltugg, så tveka inte, utan bara in och anmäl er. Ta med dig väninnan, grannfrun eller maken och de första 40 stycken som anmäler sig kommer att få min kakbok, signerad om så önskas. Eventet kostar ingenting och det kommer bli en supertrevlig kväll.

KLICKA HÄR FÖR ATT MEDDELA ATT NI KOMMER 

Inte nog med att jag får vara med på denna supertrevliga kväll i Värnamo.

Nejnej jag kommer också närvara i Kalmar- anmäl er här.
och i Växjö – anmäl er här.

 

Tveka inte utan kom och häng med oss!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maja
6 år sedan

Kul!! Svärmor + 1 är anmälda! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Maja
6 år sedan

Välkomna 🙂

Nästa inlägg

Key West

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x