Dan före dan före dopparedan

Hej,

Två dagar kvar till julafton, och familjen kan inte vara mer pepp. Vi spelar julmusik och äter julmat en månad innan jul för rätt stämning. Haha. Och så börjar vi med att fira lilla-julafton idag med barnens farmor & farfar. I morgon bjuder jag hem till julmacka och julegröt.  Då fyller tant 37 år,  vilket får mig att tänka på hur länge jag faktiskt bloggat. Tänk att ni är många som snart har följt mig i nio år här på bloggen. NIO!! år det är helt galet, lite synd att jag inte har kvar den första tiden av inlägg.

Julgranen där vi under dagen ska fylla på med de sista paketen under granen.
Varför säger man alltid att man inte ska köpa så många, och sedan blir det trots allt. Förresten jag kokade en jättesmart gryta igår, med juldofter. Kan bara tipsa för er som gillar jul lika mycket som mej. Ta fram en kastrull och fyll den med vatten, lägg ner ett par kanelstänger, ett gäng med kryddnejlikor och klyfta ner en apelsin. Låt detta sjuda på svag värme, doftar helt magiskt. Fyll på med vatten en gång då och då. Det doftar en hel dag!

Nu ropar barnen från köket, dags för julbrunchen.

3

6 responses to “Dan före dan före dopparedan

 1. Åh, jag brukar göra ett liknande kok och det doftar fantastiskt!

 2. Lydia skriver:

  Grattis på födelsedagen Jenny?
  Önskar en trogen läsare

 3. matmedmera skriver:

  Grattis på födelsedagen. Jag är är också december tjej. Firade min dag igår.

 4. Gūlay skriver:

  Jenny grattis på födelsedagen. Önskar dig även God Jul och Gott Nytt År. Ha en underbar resa med din familj ????⛱

 5. Jenny skriver:

  Grattis på födelsedagen. Jag har följt dig ända sedan tiden på Pernilla wahlgrens blogg när du bloggade där.

  1. jennysmatblogg skriver:

   ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *