Daniel Wellington

 

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED DANIEL WELLINGTON

 

 

Hej fina,

Hoppas er söndag har startat bra! Tänk att det bara är 2 veckor kvar till julafton. Ni vet att jag skrev att jag hade ett grymt bra julklappserbjudande till er. Vill tipsa om snyggelisnygga klockor från Daniel Wellington, klockor för både tjejer & killar. Jag klickade hem flera snygga urverk till mig, Thelma & Melvin och de levererades i dessa lyxiga förpackningar. Kanske är du på jakt efter något liknande till dig själv eller till någon i julklapp ?


Lyxigaste julförpackningar ever.

Dessa julboxar får du när du beställer klockan med fina matchande bundle.
De är rabatterade med 10 % fast med koden JENNYS får ni hela 23% rabatt på boxarna :
Ni hittar dessa dem här 

Den vita beställde jag till Thelma, enkel, fräsch och ungdomlig i designen. Melvins kommer ni se lite senare på Instagram, tyckte den kändes sportig och cool.

 Till mig beställde jag denna klockan här nedan i roseguld. Jag ville ha något nätt, fast som samtidigt kändes lite lyxig, och något som jag kan använda till både vardags & finare tillfällen.  Denna är så himla fin, och ännu snyggare i verkligheten.Med koden JENNYS får ni 15% rabatt på alla köp, samt 23 % på julboxarna.
För att se hela sortimentet  KLICKA ER IN HÄR PÅ DANIEL WELLINGTONS HEMSIDA

Happy Shopping.

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Claudia
6 år sedan

Minns du vilken storlek du valde på urtavlan och har du S eller L på armbanden? Har nämligen inte testat det 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Claudia
6 år sedan

32 på urtavlan ?:-)

Hanna-li
6 år sedan

Jag älskar sådana här tips.
Du har bra smak när det gäller både mat och julklappar ? ? jag har skickat länken till min man och hoppas han köper samma roseklocka som din på bilden.
Snygg som f*n
Kramisar

jennysmatblogg
Reply to  Hanna-li
6 år sedan

Haha… Smart 🙂

Josefin
Reply to  Hanna-li
6 år sedan

Hehe ? Jag gjorde precis samma sak ❤️

sanna
6 år sedan

Tack för rabattkoden ? Jag beställde den klockan me vita/ röda / blå-bandet till min kille. Vet att han spanat på den länge. Lägligt julerbjudande gärna fler sånna.

Din blogg är så beroende framkallande ?

jennysmatblogg
Reply to  sanna
6 år sedan

vad glad jag blir tack!
Den är sååå snygg.
kram kram

sanna
6 år sedan

Förresten gäller det ett köp? Eller kan jag beställa fler på koden den kommande veckan ? #tacksamförsvar

jennysmatblogg
Reply to  sanna
6 år sedan

Den ska gälla även för fler köp. Så shoppa på du 🙂

Max
6 år sedan

Tack för generös rabattkod
Mvh Max

Christina
6 år sedan

Gillar klockan i roséguld som du har beställt. Går det att korta längden på klockarmbandet på ett enkelt sätt själv?

jennysmatblogg
Reply to  Christina
6 år sedan

Man kan jättelätt justera längden på klockan. 🙂
Så nöjd med min rose-klocka!

6 år sedan

Jättefin klocka =) Jag har bakat lussekatter utan vetemjöl, socker och smör som blev jättegoda och saftiga! =) Recept här: https://laila.mabra.com/lussekatter-utan-vetemjol-socker-och-smor/ STOR KRAM!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x