1 månad kvar till JULAFTON

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED MIN BOK

 

Heeeej, 

Då var det precis 1 månad kvar till julafton. Kan ni tänka er en ynka månad, så nu är det fritt fram att lyssna på julmusik och baka lussebullar. Ja för att inte tala om att börja äta pepparkakor & adventspynta, enligt mig är detta bästa tiden på hela året. Och något bland det roligaste jag vet är att baka julgodis, och jag tror faktiskt att det var så många av er hittad hit.
Julgodiset & julbakandet verkar väldigt uppskattat av er också.

Kanske min bok kan vara ett julklapptips till någon baksugen kompis eller svärmor?


Ni vet väl att i min kakbok ”Baka med godis” finns ett helt härligt kapitel med bara julgodis, mumsigt värre.
Förutom julgodis innehåller boken massa annat såsom kakor, efterrätter, kladdkakor, pajer och andra desserter.

Så söker ni nya tips & inspiration på julgodis så kan ni beställa den HÄR ,
Kanske kan detta vara ett julklappstips till kompisen, sambon, mormor eller dottern?

 

Precis som på bloggen så är alla mina recept enkla att göra och passar perfekt för nybörjaren eller vem som helst som tycker det är roligt att baka. Vill ni köpa den lite mindre upplagan, med mjukare pärm ( denna är lite billigare) så går den att
BESTÄLLA HÄR

Fudge, kola och tryffel – massor av gott hittar du i min kakbok.

Fotograf till samtliga bilder: Ulrika Pousette 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotte
6 år sedan

MUMS! Jag brukar baka ett par olika godisrecept av dig varje jul, väldigt goda måste jag säga?
http://lotte4.blogspot.se

6 år sedan

Härligt med julgodis, tänk att det är dags snart. Det var ju nyss juli! Jag bakade en riktigt god höstig kaka idag, med lingon och mandelmassa. Perfekt oktoberkaka på något vis. Ha det fint!

Nästa inlägg

Trillingnötter

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x