Imorgon står julgodis på schemat

 

I dag har varit en minst sagt intensiv dag,
jag varit väg ute på jobb, lunchmöte, och intervju… Sedan klämde jag in ett litet föräldrarmöte innan jag åkte iväg för att handla på mig allt för imorgon. För imorron står nämligen ääääntligen julgodis på schemat, som jag längtat. Vet ni att jag har alltid drömt om att få ge ut en julgodisbok. Skulle vilja samla alla mina tidigare recept + massa massa nya och göra en stor bok om knäck, kolor, fudger och tryffel. Åååå så drömmigt, ska kanske försöka övertala mina redaktörer om en tredje bok… Haha.

Nu dags att redigera bilder och jobba ikapp.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anderssson
6 år sedan

?Ja! Gärna en bok med julgodis!!

Nästa inlägg

Ugnspannkaka med pizzasmaker

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x