Julmys

 

Hej fina,

Jag vet att jag har sagt det många gånger med denna årstiden är så mysig. Tända ljus massa, laga mustiga grytor, och bjuda hem till roliga fikaträffar. Och jag fortsätter med mitt julpyssel, har gjort så mycket pyssel idag men får visa imorgon när det är bättre ljus. Idag har jag träffat lilla mamma, vi lunchade och shoppade på second hand – gjorde så många bra fynd! Visar det sedan när allt har kommit på plats. Gjorde iallafall lite adventsfint på altanen med en flätad gammal korg jag fyndade på röda korset. Fyllde den med granris, röda äpplen och en ledljusslinga. Mysigt.

Hur julpysslar ni i trädgården, berätta gärna!

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Åh mysigt! denna tiden är fab 🙂 och det blir bara bättre.

Mona
6 år sedan

Visst är det en härlig tid nu. Älskar att tända ljus och mysa till det. Hoppas vi får lite vitt på marken till jul också, det är vi inte bortskämda med här i Skåne.
Skulle du vilja lägga ut några recept på tapas, gärna lättgjorda. Vi är ett gäng på mitt arbete som träffas en gång om året runt lucia och julpysslar, det kan bli allt från julkransar, ljusstakar, julänglar, garntomtar o s v. Så skoj. Innan vi börjar pyssla äter vi något gott och detta år föll valet på tapas. Blir glad om du har några tips att komma med. Har sökt på nätet och visst finns det där men ser fram emot lite recept från dig också 🙂

Emilia
Reply to  Mona
6 år sedan

Finns massa recept på plockmat under kategorin buffeé, eller om du helt enkelt söker på ”plockmat” 🙂

Mona
Reply to  Emilia
6 år sedan

Emilia, tack. Jag sökte på Tapas och fick inte upp något. Då skall jag kolla under plockmat.

Elin
6 år sedan

Det har blivit så segt att komma in på din blogg, den hakar upp sig och det tar tid innan allt är laddat. Det är samma sak om jag går in via privat mobil, jobbmobil eller dator, och oavsett vilket wifi jag använder.

Nästa inlägg

Köttbullar med rostad lök

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x