Nya vinterjackan

Hej igen,

Jag vet att de flesta gillar att läsa om lite blandade saker här på bloggen. Och är det något som ni tycker är tråk att läsa eller att det inte passar er i smaken så går det bra att bara bläddra förbi. Det är omöjligt för mig att göra alla nöjda och glada.
Här kommer ett inlägg som handlar om mitt senaste shoppingfynd. För på flygplatsen igår sprang jag och Thelma in en liten sväng på Zara. Thelma fyndade en snygg t-shirt och jag som oftast är rätt så kräsen när det gäller jackor hittade jag en ny vinterjacka till mig. Synd för oss att Zara inte finns i varken Kalmar eller Växjö, de har så mycket fint där.

Militärgrön med fina guldiga detaljer.
Nu var det svårt att fånga exakta färgen på bild.
Men på ett ungefär så här den ut. Den fanns i svart också, för dem som gillar det bättre.


Eftersom jag hittade den på Zara så borde den rimligtvis även finnas här i deras butiker i Sverige.
Jag har en storlek S och den kostade 999 Hong Kong dollar så det borde vara precis under 1000-lappen även här hemma.

Gosig både i innefoder och luva,
fuskpäls såklart. 

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne
6 år sedan

En jacka helt i min smak. Så snygg!

6 år sedan

Den var snygg. Behöver köpa ny jacka men har inte riktigt haft tid ännu att leta upp någon. Den ska ju vara både varm och snygg

Annkatrin
6 år sedan

Hej Jenny!
Vilken supersnygg jacka Du köpt.. Skulle gärna köpa en sådan själv.. Är på jakt efter en ny vinterjacka. Sökt på Zaras hemsida men ej hittat din jacka. Tyvärr.
Mvh. Anki.

Camilla
Reply to  Annkatrin
6 år sedan

Om du gar in pa zara.se och klicker pa TRF, som ar under dam, och sen pa parkas och dunjackor sa finns den dar:)

Annkatrin
Reply to  Camilla
6 år sedan

Tack så mycket för tipset! ?

6 år sedan

Fina färger på en fin jacka<3 Tyvärr är det inte alltid samma sortiment runt om i butiker i världen trots samma kedja. Handlar själv mycket kläder på Mango i Spanien när vi är nere men hittar inte allt det i den Svenska Mango butiken.

Alexandra
6 år sedan

Hej Jenny!
Jag letar efter ett recept på mat som passar till första advent. Jag söker inte efter ”julbordsmat”, utan mat som hintar om julen. Jag ska laga mat till 100 personer så ju mindre ingredienser, desto bättre! Har du några tips?
Tack på förhand!

Camilla
6 år sedan

Snygg jacka! Klickade just hem den till mig sjalv!
Sa kul att du delar med dig av resor, mat och aven mode!
Ska bli spannande att hora vart ni reser next!
Sjalv blir det Aruba for mig och min familj.

6 år sedan

Snygg jacka! Ser att den är riktigt vinter jacka.

Nästa inlägg

Wienersnitzel

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x