Min torsdag

 

Hej där,

Ni har sagt att ni vill läsa mer om vad jag gör om dagarna. ( Det är ju roligt att höra, men gör jag något annat än att jobba? Jag vet inte… Haha ) Idag hade jag iallafall även lite annat inbokat på schemat. Vi startade dagen med att sång och paket – idag fyller Jonathan år. Och så blev det en salladslunch med sonen. Jag brukar försöka luncha med de stora barnen på veckodagarna när tid finns, det är bra kvalitetstid tycker jag. Thelma går ju hotell & restaurang så snart tänkte jag att vi skulle börja luncha lite där på deras lunchrestaurang, kul.

Förresten jag kan ju visa hur fin vår garageport blev. Nu hann det bli skugga på porten, tänk bort det för porten blev som ny.
Har tyvärr ingen förebild, men jag kan lova att porten var nästan ljusrosa. Så att lacka om porten var typ det bästa vi gjort i renoveringsväg hittills 🙂


Jag packade väskan för att åka till Kalmar,
ska fota för jobb och lämna beskrivningar till målare & hantverkare. Hoppas att vi hinner få barnens rum färdiga innan jul.


Sen kom jag på att jag köpt en ny sjal, tyckte den var höstfin.
På Vero Moda för bara 90 :- Fynd! Den fanns i fler färger, om någon undrar.

Nu är det också lite höstfint på trappen med ljung och pumpor. Förresten nästa vecka har jag dejt med en sååå inspirerande bloggare som är asduktig på trädgård & heminredning. Undra om jag kan låna hem henne en vecka till mig så hon kan fixa min trädgård 🙂


Hämtade sonen strax innan tolv.

 Lunchen blev plocksallad, jag hade inte riktigt tid att åka in till stan för restaurangbesök. Och plocksallad är alltid gott! Det var så härligt väder så vi satt faktiskt ute och åt i höstsolen. 

På vägen hit stannade vi ( jag & Molly ) till hos mami och fikade. En snabb tur på dollarstore innan jag åkte vidare.
Tänkte jag skulle visa lite bilder på dagens fynd lite senare.
Tycker ni att sådant är roligt att läsa om ?

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carolina
6 år sedan

Jaaaa mer roliga shoppingtips ??

Jennika
6 år sedan

Jaaa mer roliga shopping tips o mer husbilder?

Annica
6 år sedan

Ja mer naturliga vardagsbilder och händelser förutom de proffsiga mat/bak/godis/res reportagen, me like! 😉

Emjay
6 år sedan

Ja och nej.
Nu finns det ju en uppsjö av livsstils-bloggar utan någon specifik inriktning. Folk tröttnar mer och mer; kommentarerna glesnar, lajken glesnar och det allmänna intresset glesnar.
Din styrka ligger i att du ofta har framstått som en liten matmamma som bakat, lagat mat och pysslat.

Håll fast vid det. Värna om ursprunget, för när du gör listor där du alltid gnäller om att du jobbar dygnet runt, så är det en varnagel i andra människors ögon; ingen tycker synd om dig för att du måste åka till ert andra lyxhus i Kalmar för att hantverkarna skall hinna fixa barnens rum innan jul.

Perspektiv är allt.

jennysmatblogg
Reply to  Emjay
6 år sedan

Hej Emay
Det är inte många som skriver så många negativa kommentarer till mig som just du.
Om du inte gillar min blogg så får du gärna gå vidare. Det är ungefär 1 av 10 svenskar som läser min blogg varje månad, jag hoppas att dessa läser för att de gillar det jag gör. Men du gillar uppenbarligen inte. Det är helt frivilligt att klicka sig in här, sluta läs om du stör dig på allt jag gör.
Perspektiv …

God natt

Jonas
Reply to  jennysmatblogg
6 år sedan

Bra ruter Jenny!! Allt sådant här trams som Emjay står för är löjligt.
Ingen bryr sig om vad han skriver. Vi är bara en bunt ”mat” människor som gillar dig och det du gör. Fast jävlar va coolt att 1 miljon svenskar läser din sajt! Inte förvånad fast så häftigt
Tack Jenny för en personlig och fin blogg.
Kram

Emjay
6 år sedan

Det är ju fantastiskt! Du har en MILJON läsare i veckan och bryr dig om lilla mig som kommenterat ett par ggr senaste halvåret.
Jag är smickrad!

Ann-Christin
6 år sedan

Tack för en trevlig blogg. ( Bry dig inte om Emjay ). Tycker det är en fin blandning. Fråga; Vi har liknande stenar på vår garageinfart men har problem med ogräs och gräs mellan stenarna. Hur gör ni för att hålla det rent ? Kram Anki

jennysmatblogg
Reply to  Ann-Christin
6 år sedan

Hej hej
Det där med ogräs är ett gissel.
Vi provar massa olika, vi har haft brännare, provat med ogräsmedel och olika stålulls-rensare.
Nu har vi inte massor av ogräs, för det ligger en sådan ogräsfilt under stenen. Men visst kommer det upp en hel del trots detta.

Kram

Mariah
6 år sedan

Jag tycker det är jättekul att du skriver om olika saker! Du är grym Jenny!! Och har man lite dåligt med tid för shopping och får inspo av olika bloggar och bilder. Perfekt! Tack för en riktigt bra blogg!
Kram

Anna
6 år sedan

Ja fortsätt med sådana här inlägg, jättekul!!

Therese
6 år sedan

Gillar din blogg massor ! Måste bara fråga, vart kommer din väska ifrån? Är på jakt efter en weekendbag i den storleken ?
Allt gott!

jennysmatblogg
Reply to  Therese
6 år sedan

Tack snälla.
jag älskar denna väskan.
den kommer från Malene Birger

Annika
6 år sedan

Jag är kikar in för att få matinsperation och scrollar oftast förbi inlägg som inte handlar om mat. Svårare än så är det väl inte!? Tråkig kommentar ovan!
Om jag ska önska något vore det mer recept innehållande viltkött.
Tack för en bra blogg

Ingela
6 år sedan

Jag har slutat köpa plocksallad sen jag såg en äldre man plocka kyckling, köttbullar mm med fingrarna och stoppa direkt i munnen. Jag gick fram och frågade vad han höll på med..jag vet att det är fel, sa han, fy fan vad äckligt sa jag till honom. Sa även till personalen. Trodde inte att detta förekom men det var ganska vanligt sa dom. Butiken fick ta tillbaka min burk.

Nästa inlägg

Faluburgare

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x