Lukta´ gott och sånt.

Hej hej,
Det regnar över småstaden idag, så Molly och jag vart dyblöta efter promenaden.
Ni är flera som undrar över saker jag köper, smink, hudvård, hårvård och ”lukta gott”-produkter.  Uppskattar ni att läsa om sånt så ska jag bli lite bättre på att uppdatera även sådana inlägg.  Senaste inköpet jag gjorde blev parfym till Jonathan, 

”Cool Water” en fräsch vardagsdoft. 
Jag brukar själv ha 2 – 3 stycken parfymer att varva med,  just nu har jag bara denna Chloe ” Love Story”. Doftar jättegott, men tar gärna emot tips på parfymer med inslag av lite citrus. Jag gillar lite fräscha dofter, det får inte bli för tungt för då får jag huvudvärk.

Sen är jag på jakt efter någon ny braig hudvårdsserie, alla mina produkter tar verkligen slut samtidigt. Serum, dagkräm, ansiktsvatten och ögonkrämer. Vad använder ni där? Tipsa mig 🙂  Senaste inköpet till min hy, blev denna återfuktande skin booster från Kicks. Väldigt prisvärd, 130 :- Den ger fukt på djupet, utan att bli kladdig. Inte ett dugg sponsrad på produkterna, ifall någon undrar.


Ja det var lite om mina senaste inköp.
Nu ska jag rusa iväg på möte!

På återseende raringar.

0
Prenumerera
Notis om

27 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennie
6 år sedan

Jag som får ont i huvudet av många parfymer har hittat Gucci flora som passar mig perfekt! I hudvårdsväg använder jag Löwengrip (lcc). Brukar köpa på apotea.

Carola
6 år sedan

Hej & TACK för en superbra blogg! Vi lagar dina rätter ofta och hela la familia är så nöjda! ? Gillar även dina fina reseskildringar … ?? Tips på parfym; Miss Dior Absolutely Blooming … lite blommig och doftar lite dyrt … ☺️Köpte den när vi reste till Maldiverna för ett år sedan! Underbar! Tips på hudvård: kolla in Skincity! Duktiga hudterapeuter som ger förslag via mail. Jag älskar Paulas Choice serien! Lycka till!

Anna
Reply to  Carola
6 år sedan

Håller verkligen med Carola! Skin City är superbra och de ger dig tips och svar snabbt. Jag använder Paulas Choice också och för att vara kvalité är det en prisvärd serie. Rekommenderar dig att prova! Tack för alla tips vi får här, man får inspiration av din fina bilder och jag ääääälskar dina reseinlägg!

Annica
6 år sedan

Hej, jag tycker produkterna som Emma Sjöberg har är superbra alla som jag använt, speciellt en fuktmask man sover med (treatment overnight repair mask) och även peelingen i samma serie.
Jag gillar Cleans dofter, fräscha och inte tunga.
Tack för superbra recept 🙂

Maria
6 år sedan

Hej! Mitt tips är Cliniques ögoncrème All About Eyes. Originalet, inte rich-varianten. Har även nyligen fått en favorit från Emma S, enzympeelingen Treatment Enzyme Peel. Kommer att följa kommentarerna på detta inlägg, kul med tips! Tack för en inspirerande blogg, kollar den varje dag 🙂

Maria
Reply to  Maria
6 år sedan

Glömde min favoritparfym, Cleans Warm Cotton 🙂 Använder den varje dag, perfekt vardagsparfym som bara doftar rent och inte starkt. Kolla även J Lo’s Glow. Två fräscha dofter som sitter kvar länge.

Jessica
6 år sedan

Emma Sjöbergs produkter är kanon.
Rekommenderar även hudcremen(dagcreme) från rituals. Överraskande dryg burk som räckt i 3 mån för endast 290kr
Jag kommer aldrig byta bort dessa grejer.

Sara
6 år sedan

Hej!
Jag håller på att byta ut mina hår- och hudvårdsprodukter mot naturliga och ekologiska, fria från mineraloljor, parabener, silikon mm. Huden är ju trots allt vårt största organ, så det känns som en bra idé. Har testat lite från Maria Åkerberg. Dessa har varit bra! Nu har jag beställt hem lite produkter från Ljung och Rosenserien. Ska bli spännande att testa och jämföra.
Kram

Linda
6 år sedan

Jag gillar Biothermes produkter! Vad det gäller parmyfer så är min favorit sedan länge light blue från dolce&gabana. Den är så frisk och fräsch 🙂
Ha det så gott,
Linda

Michelle
6 år sedan

Dolce & Gabbana Light Blue
PLEASE TRY IT 😀 <3 Tro mig, du kommer älska den!

jennysmatblogg
Reply to  Michelle
6 år sedan

Denna brukar jag ha. Älskar den 🙂

Gabrielle Holmgren
6 år sedan

Tack för en superbra blogg! Har tyvärr inte besökt d lika frekvent som tidigare då vi för tillfället rivit ut köket. Nytt ska in men det tar ett tag….läääängtar så mycket! När det gäller hudvårdserier kan jag varmt rekommendera Lumenes produker. Fantastiska dofter med naturliga ingredienser. Någon bra doft letar jag faktiskt själv efter, så jag tar till mig av alla tipsen i kommentarerna ?

6 år sedan
Hanna
6 år sedan

Hej!
På tal om hudvård/ansiktsvård så kan jag verkligen rekommendera Elemis, såå himla bra!Även Peter Thomas Roth Pumpa Enzym Mask är verkligen en genomkörare av lille ansiktet 🙂

Weronika
6 år sedan

Hejsan. Tack för all härlig inspiration gällande mat. Ett tips gällande hudvård är Rosenserien, det är toppen!

Christel
6 år sedan

Jag vill ha så naturligt som möjligt!!
Maria Åkerbergs produkter är jätte bra!!?

Christel
Reply to  Christel
6 år sedan

Glömde det här med att lukta gott
Issey Miaki…

Jonna
6 år sedan

Jag använder Isabella Löwengrip´s produkter gällande hår, ansiktskräm och bodylotion.

Tips på parfym Versace Verense vaporizador. Den doftar friskt 🙂

Katarina
6 år sedan

Min kompis jobbar på Akademikliniken och har tipsat mig om deras hudprodukter, inte så billiga men superbra. Har du möjlighet så boka besök hos någon av deras hudterapeuter, så tipsar de vad som passar din hudtyp. Parfymer finns det många?. Kan varmt rekommendera Pradas Infusion d’Iris, Dolce &Gabbanas Rosé the one eller Chanels Chance Eau Vive

jennysmatblogg
Reply to  Katarina
6 år sedan

Ja man skulle kanske unna sig något lyxigt för huden nu 🙂

Lotta
6 år sedan

Hej Jenny?

Jag andvänder ett märke som heter Nimue.Drygt och bra och varar länge. Köper det hos min hudteraupeut. Ha en bra dag?

Malin
6 år sedan

Hej! Ett hett tips är att gå och dofta på Chanel Chance eau Tendre! Jag är precis som du men det är den enda parfymen jag inte får huvudvärk av. Lätt, fräsch och känns lyxig. Ha en fortsatt bra dag!

Sophie
6 år sedan

Hej!
Skincity är en bra hemsida där man kan köpa riktigt bra hudvårdsprodukter. Jag använder fuktkräm från Dermaceutic och resterande produkter från Neal´s Yard Remedies, det sistnämnda är ett ekologiskt märke. Väldigt bra märken båda två som jag rekommenderar varmt.

Helena
6 år sedan

Hej,
Tips på en härlig parfym med doft åt citrushållet….I love love från Moschino—-min absoluta favorit 🙂

Karin
6 år sedan

Måste tipsa om Sporty Citrus från Michael Kors. Superfräsch! ??

Maria
6 år sedan

Tack för en supermysig blogg. Hittar många smarriga recept här. Jag kan inte heller använda för tunga parfymer. De får gärna ha inslag av citrus och dofta så där nyduschat. Mina favoriter just nu är Dolce & Gabbana nr 3 och Issey Miyake L’Eau D’Issey. Gällande hudvården håller jag på att prova mig fram då jag lätt blir glansig i t-zonen, men Biotherm gillar jag 🙂
Trevlig helg!

Caroline
6 år sedan

Hej, vill tipsa om biotherms eau de paradise som luktar lätt, fräscht, grapefrukt. Ingenting som håller hela dagen som en tung parfym men får oxå huvudvärk av sånna..

Nästa inlägg

Så här enkelt är det att pickla rödlök

27
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x