Vardagsrumspiff

Hejsan svejsan, 

Tänk att ni är i snitt 350 000 olika personer som är här inne och läser varje vecka. ”Hej hej” på alla er! Kul att ni vill hänga här med mig! Något som jag märkt under mina bloggår är att kommentarerna på bloggen blir färre trots att antalet besökare ökar. Min gissning är att det är enklare att kommentera på Instagram & Facebook, och att färre helt enkelt väljer att lämna avtryck efter sig på nätet. Hur som helst, jag uppskattar alla rader från er.

Jag vart och handlade en stor bukett med blommor idag till vardagsrummet. För när hösten kommer så är jag inomhus allt mer,
och då vill jag börja piffa igen. Byta gardiner, nya kuddar googla runt efter ny inredning. Ja, jag kanske inte är helt ensam om det 🙂

Jag har jobbat inne hela förmiddagen, sen varit ute på en lunchpromenad och tog några telefonmöten samtidigt. Sen åt jag en sen lunch och nu ska jag iväg på kvartsamtal. Nej så heter det ju inte längre… Det heter utvecklingssamtal. Så det ska jag iväg på med Nomi, spännande att höra hur det funkar i klassen & alla ämnen.

Kikar förbi er lite igen,
har något roligt att berätta! Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
AnnBritt
6 år sedan

Hej, hej! Läser gärna din blogg o gillar många av dina recept ☺

Sanna
6 år sedan

I ❤️ This blog

Sanna
6 år sedan

Kommer kola förbi här hela kvällen tills jag vet vad du ska berätta ?

Sanna
6 år sedan

*kolla skulle det stå.

Rosa
6 år sedan

Är en av de som läser din blogg varje dag och tycker om blandningen du har med recept, resor, inredning o rust. Använder ofta dina recept på mat dock bakar jag inte så ofta men det är ju mitt val. Längtar efter din matrecept-bok? Hoppas att du fortsätter med samma blandning på bloggen trots att ”vi” är dåliga på att lämna kommentarer efter oss.
Kram

Jennie
6 år sedan

Ja. Älskar bloggen! Blir oftast så glad av att kika in här 🙂

Mathilda
6 år sedan

Å snälla berätta vart soffbordet är ifrån!! Har levt utan i flera veckor nu för kan inte hitta det rätta?

jennysmatblogg
Reply to  Mathilda
6 år sedan

Artwood ☺️

Marie
6 år sedan

Älskar din blogg, blandningen av resor, inredning och recepten?
Kram

Camilla
6 år sedan

Älskar verkligen din blogg och ör inne hör så gott som dagligen och läser. ? Kan du inte göra som på blogg.se? Ordna en ”gilla-knapp” och att man kan trycka på den emojisen som man tycker passar till inlägget. Då kan vi lösare snabbt och lätt ge lite feedback och du kanske inte upplever det så tomt. ? P.S. Jag har både din bok + appen. ?

Nästa inlägg

Köttbullar med kokt potatis och gräddsås

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x